Megérkezett a hó Szombathelyre

• 2022. december 02., péntek •
Többfelé havazni kezdett hajnalban, és már nemcsak a magasan fekvő tájakon, hanem a Dunántúl nyugati részen, az alacsonyabb szinteken is vékony hólepel borított mindent reggelre. Ahogy azonban fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet, rögtön el is olvad az egész, de az adventi hangulat már így is biztosított. De vajon milyen lesz a folytatás?
Megérkezett a hó Szombathelyre

Ma még egyébként egyre többfelé várható gyenge eső, szitálás, de a hegyekben havas eső, hószállingózás is várható. +1 és +5 fok között alakul a hőmérséklet. Gyenge marad a légmozgás.
Szombaton túlnyomóan borult, párás, néhol egész nap tartósan ködös időre számíthatunk. Szitálás, ködszitálás kialakulhat. Reggel 0, délután 6 fok körüli értékeket mérhetünk. Gyenge marad a délkeleti szél.
Vasárnap borult idő lesz, és főleg a Dunától keletre egész nap tartósan megmaradhat a sűrű köd. A Dunántúlon szitálás, gyenge eső, míg keleten ködszitálás fordulhat elő. Marad a 6 fok körüli maximum.
Hétfőn és kedden borult időre van kilátás, és többfelé, több alkalommal eshet az eső, fordulhat elő szitálás, ködszitálás. Délutánonként 3 és 9 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Forrás: koponyeg.hu

közösség

további frisss

lap tetejére