Már másodszor emel bért idén a Rossmann

• 2023. szeptember 20., szerda •
A Rossmann idén már másodszor emeli meg a béreit, ezúttal 300 millió forintot fordít munkatársai fizetésének növelésére a drogérialánc. A cég rendkívüli intézkedéseket hoz, hogy reagáljon a két számjegyű infláció hatásaira, és megfelelően ellensúlyozza munkavállalóinak egyéb terheit is.
Már másodszor emel bért idén a Rossmann

Az előző évben a Rossmann elnyerte a Kincentric Legjobb Munkahely díját, és továbbra is elkötelezett a munkavállalók jóllétének javítása mellett - írja a Világgazdaság.

A vállalat folyamatosan figyeli az infláció és a reálbérek alakulását, az MNB aktuális előjelzései szerint év végére 18 százalékos éves inflációval számolnak. Fontosnak tartják a bérek folyamatos felülvizsgálatát: idén már másodszor emelik meg a fizetéseket, most 300 millió forintot fordítanak erre a célra.

A vállalatnál a munkatársak anyagi támogatása mellett nagy hangsúlyt fektetnek a megfelelő szociális védőháló kialakítására is. Az elmúlt időszak kihívásaira reagálva a közelmúltban bevezetett jogi, pénzügyi, személyes, pszichológiai és egészségügyi tanácsadást nyújtó Számíthatsz ránk! program mellett egy szociális alapot is működtetnek, amelyen keresztül rendkívüli élethelyzetbe került kollégáiknak nyújtanak gyors és bürokráciamentes segítséget. 

Németh Kornél ügyvezető elmondta:

A Rossmann-nál továbbra is erős fókuszt helyezünk munkatársainkra, azon dolgozunk, hogy a bér jellegű juttatások mellett egy komplex szociális védőhálót is nyújthassunk kollégáinknak. A béremelés az anyagi terhek csökkentése mellett egyben egy fontos üzenet is munkatársainknak.

Forrás: vg.hu
Fotó: Rossmann

közösség

további frisss

lap tetejére