Lassan zárul az idei szezon, de nem fáradnak a LORIGO szombathelyi táncosai

• 2021. november 23., kedd •
Üllőn rendezték meg a hétvégén a C országos táncbajnokságot, ahol szenzációs eredménnyel végeztek a LORIGO TSE táncosai - derül ki az egyesület tudósításából.
Lassan zárul az idei szezon, de nem fáradnak a LORIGO szombathelyi táncosai

Lepsényi Gábor-Faludi Olívia Junior I. C kategóriában latin táncokban ezüstérmesek lettek, standard táncokban pedig a döntőben a 6. helyet érték el.
A Simon Áron-Korn Vivien páros Ifjúsági C kategóriában standard táncokban 9. helyen, latin táncokban pedig 22 indulóból a 11. helyen végzett.
Bálint Péter-Rozmán Vivien Ifjúsági C kategóriában standard táncokban 10. helyen, latin táncokban pedig 13. helyen végeztek.

Az országos bajnokságok mellett klubközi versenyeket is rendeztek, ahol Junior II. standard táncokban 1. helyen, egy korosztállyal feljebb Ifjúsági D standardban 2. helyen végzett a Bene Nándor-Gerencsér Zsófia kettős. Latin táncokban a döntőben az 5. helyett szerezték meg.

Jövő hétvégén lesz az utolsó országos bajnokság a legmagasabb kategória táncosainak. Békéscsabán rendezik meg a B-A-S országos  bajnokságot, amely egyben az utolsó verseny lesz idén a magyar versenyszezonban. A LORIGO TSE  3 párossal indul ezen a megmérettetésen.
December közepén a veronai edzőtábor után nemzetközi versennyel fejezik be az évet a LORIGO TSE táncosai.
Felkészítő tanárok: Elekes Helga, Nagy Júlia, Gombkötő Balázs, Faludiné Lovas Henriette.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére