Koncertélmény zeneiskolásokkal - Gálahangverseny lesz Szombathelyen

• 2023. március 17., péntek •
59 iskola 370 növendéke vett részt a XXI. Sistrum Zenei Versenyeken, a legjobbak most gálahangversenyen mutatkozhatnak be a szombathelyi zeneiskolában.
Koncertélmény zeneiskolásokkal - Gálahangverseny lesz Szombathelyen

Március 27-én, hétfőn délután 5 órakor rendezi meg a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola a XXI. Sistrum Zenei Versenyek legjobbjainak gálahangversenyét, a helyszín a Tibold Iván-terem lesz.

Mint azt a házigazdáktól megtudtuk, idén már 21. alkalommal rendezték meg a Sistrum Zenei Versenyeket a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskolában, a megmérettetés február és március hónapban zajlott. A 9 verseny magában foglalta a klarinét-, a szaxofon-, a fuvola-, a kürt-, a harsona-, a tuba-, a hegedű-, a furulya-, a gordonka-, a népzene-, a zongora- és a kamaraversenyeket. Idén is hatalmas érdeklődés övezte a regionális rendezvénysorozatot, amelyen 59 iskola 370 növendéke vett részt.

A zsűrik által legjobbnak ítélt produkciókat most gálahangversenyen hallgathatja meg a nagyközönség, a koncertre mindenkit szeretettel várnak. A rendezvény nyilvános és díjtalan!

 

közösség

további frisss

lap tetejére