Koncertek, vásár és rendőrségi info-pont a Joskar-Olán

• 2022. augusztus 10., szerda •
Háromnapos fesztivált rendeznek a Joskar-Ola-lakótelepen a hétvégén. Koncertek, retro party, vásári forgatag és vidámpark szórakoztatja a szombathelyieket. Kitelepül a rendőrség is, információs pontot működtetnek és „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt is tartanak. Íme a részletek:
Koncertek, vásár és rendőrségi info-pont a Joskar-Olán

22. alkalommal rendezik meg az ingyenes Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivált. A háromnapos esemény augusztus 12-én, pénteken délután 15 órakor kezdődik gyermekprogramokkal, majd késő délután a nagyszínpadon koncertekkel és retro partyval folytatódik.

A szombati nap a helyi közösség építéséről szól, a hagyományoknak megfelelően lesz gulyásfőző verseny, ahol a lakótelepi főzőcsapatok ingyenesen kapják a hozzávalókat az alapítványtól. Reggeltől késő délutánig tuningautós találkozó, aszfaltrajz- és sakkverseny, kutyaszépségverseny, vidámpark, árusok, gasztrotér és gyermek interaktív programok várják a látogatókat. Délután 17 órától kezdődnek a koncertek. Többek között fellép Kozma Orsi, az AK26, Lazy, B. Nagy Réka, Ya Ou.

Vasárnap délelőtt szintén a gyermekeké a főszerep, mert a Hobbisták Cross ügyességi pályáján próbálhatják ki magukat. Délután dr. Nemény András polgármester köszönti a résztvevőket, és a Pont Más Vas Megyei Gyermekekért Alapítvány hivatalos támogatásainak az átadása is ekkor lesz. Este fellép Kozsó és az Ámokfutók, valamint a Bud Spencer & Terence Hill Emlékzenekar is. A háromnapos rendezvényen mindvégig vásári forgatag, vendéglátósok, színvonalas vidámpark várja a látogatókat. A minifesztiválon szombathelyi zenekarok és tehetségek is fellépnek, mint az Evilution Rock Band, Matyi és a hegedűs, a Bagatell, a Köszi Zíben, Kiss Vivien és a horvát iskola növendékei is. További információ a rendezvény Facebook-oldalán: www.facebook.com/joskarolanapok/

Új címmel, „Házhoz megyünk! Biztonságban Magyarországon!” elnevezéssel folytatódik a korábbi évek népszerű rendőrségi prevenciós programsorozata. A cél továbbra is a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése egy olyan tájékoztató kampány működtetésével, amely hiteles forrásból, szakemberektől származó információkkal segíti az állampolgárok biztonságának fokozását.
    
A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. augusztus 13-á, szombaton 15.00 órától 19.00 óráig információs pontot működtetnek a Joskar-Ola Napok Kulturális és Sportfesztivál rendezvény területén. A helyszínen szakemberek „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt is tartanak, valamint bűnmegelőzési tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket.

Fotó: archív/Bodorkós Máté, Frisss.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére