Költséghatékony megoldás a reptéri parkolás idejére

szponzorált tartalom (x) • 2022. szeptember 12., hétfő •
A felhőtlen nyaralást nem árnyékolhatja be már az utazás megkezdésekor az a tény, hogy a repülőtéri parkolóban nincs szabad hely. Hosszú távon óriási plusz költségekkel járhat, ha a ferihegyi parkolóban hagyjuk járművünket. A megoldást a külső reptéri parkolás adhatja, melynek előnyeit cikkünkben gyűjtöttük össze.
Költséghatékony megoldás a reptéri parkolás idejére

Ferihegyi parkolás vagy inkább külső parkoló?

Ferihegy parkolás szempontjából hosszabb távon költségesebb szolgáltatás nyújt, mint a külső, hasonló paraméterekkel rendelkező parkolók igénybevétele. A repülőtér által üzemeltetett parkolóban nem biztos, hogy a legoptimálisabb helyen tudjuk autónkat lerakni, míg a külső helyszíneken előfoglalási kedvezménnyel, egyszerűen, online vagy telefonos foglalással tudjuk biztosítani helyünket.

A reptéri parkolás dilemmájának megoldásaként az olyan cégek, mint például a Budapest Reptér Parkoló nyújt költséghatékonyabb megoldást. Néhány percnyire a repülőtértől, biztonságos körülmények között őrzik gépkocsinkat az utazás ideje alatt.

Miért megyünk általában saját autóval a reptérre?

A legtöbb külföldre utazó nagy bőröndökkel megpakolva indul szabadságra, ilyen esetben komfortos megoldás, ha a megszokott, minden nap használt gépkocsiba pakolnak. Könnyebb belogisztikázni a nagyobb poggyászokat a saját kocsi csomagtartójába, mintha egy taxisnak kellene azt megtennie időt és pénzt pazarolva ezzel.

Mások a családtagokat kérik meg a reptéri fuvarra, azonban ez a megoldás kellemetlen lehet sokak számára, ráadásul az egyre gyakoribb, hogy késnek a repülőgépek, mely miatt a hazaérkezés változó időpontja sem egyértelműen meghatározható, így a rokonok megvárakoztatására is van esély. 

Sokan a taxi szolgáltatás igénybevétele mellett döntenek, azonban ennek a szolgáltatásnak Budapesten már olyan költségei vannak, hogy nem mindenkinek éri meg igénybe venni. A fővárosi repülőtérre vidékről érkezőknek pedig szinte megfizethetetlen vagy nem is elérhető szolgáltatás.

A külső reptéri parkoló jobb?

A külső reptéri parkolók nagy előnye, hogy gépkocsink a kontrollált ki- és behajtás, a kamerás biztonsági rendszer és a 24 órás felügyelet okán tökéletesen biztonságban vár majd bennünket az utazásból visszaérkezve. Nem kell tartanunk a sérülésektől sem, hiszen a külső parkolókat üzemeltető szolgáltatók nagy hangsúlyt fektetnek ügyfeleik elégedettségére. Sok a visszatérő utas, akik jó hírüket szájról szájra terjesztik, ezzel is növelve a parkolók ügyfélkörét. A gyors és kedves ügyintézés szintén elmondható ezekről a helyekről, így mielőtt külső reptéri parkolót keresünk, érdemes az ügyfélvéleményeket is elolvasni az adott cég honlapján.

Nemcsak a forgalmas időszakokban kedvező az előfoglalással élni, hiszen akciós árakon igényelhetjük a parkolóhelyet, ha időben jelezzük foglalásunkat. Folyamatos reptéri transzfer áll rendelkezésre egész nap, sőt a késésekhez igazodva a visszaérkezéskor szintén ingyenes utazást biztosítanak a külső reptéri parkolóba.

közösség

további frisss

lap tetejére