KO-val nyert az SZKKA, és már a tabella élén áll

hv • 2023. szeptember 25., hétfő •
Ahogyan az várható volt, fölényes győzelmet aratott az SZKKA szombaton délután a PC Trade Szegedi NKE felett. Vida Gergő lányai végig vezetve 13 góllal bizonyultak jobbnak az alföldieknél, és átvették a tabellán a vezetést.
KO-val nyert az SZKKA, és már a tabella élén áll

Kiváló labdaszerzések utáni villámgyors gólokkal léptek el Pődör Rebekáék. A félidő felénél már 13:6-os hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Vadkerti Attila edző időkérése sem sokat változtatott a játék képén, ugyanis Csatlós remek védései után sorra lőtte az újabb gólokat az SZKKA. Hajszál híján már 10 gólosra nőtt különbség, de miután a játékrészt a vendégek találata zárta, 23:15-ös állással zárult a félidő.

A második játékrész elején Christe Dalma látványos védéseinek köszönhetően, Szmolek Apollónia találatával meglett a „tíz közte”. (32. perc: 26:16) A dél-alföldiek nem tudtak mit kezdeni a szombathelyiek szellemes támadójátékával, így izgalommentesen csordogált a meccs. Húsz perccel a mérkőzés vége előtt már 33:19-es volt az állás. Az utolsó negyedórában minden játékosát pályára tudta küldeni Vida mester. A meccs végén pedig 39:26-ot mutatott az eredményjelző. Az újabb siker pedig azt jelenti, hogy az SZKKA a bajnoki tabella élére ugrott!

NB I/B 4. forduló
Haladás Sportkomplexum, 400 néző 
Szombathelyi KKA – PC Trade Szegedi NKE 39:26 (23:15)

Hétméteresek: 6/7 ill. 3/3
Kiállítások: 4 ill. 8 perc

SZKKA: Csatlós – Kazai 4, Pődör B. 5, Szeberényi 2, Szmolek 3, Kulcsár 4, Pálffy 3. Csere: Pődör R. 10, Dombi 4, Christe (k), Varga N. 2, Balogh P. 1, Wutschi 1, Hornyák, Böhm, Török, Vezetőedző: Vida Gergő
A Szeged legjobb gólszerzői: Nagy R. 6, Sztanó 7
 

közösség

további frisss

lap tetejére