Ismét újonccal csap össze az SZKKA

hv • 2023. szeptember 15., péntek •
Remekül rajtolt az SZKKA az idei bajnokságban. Előbb az egyik nagy riválist, az Esztergomi Vitézeket győzte el idehaza, majd idegenben aratott fölényes győzelmet Gárdonyban. A hétvégén ismét útra kelnek a lányok, szombaton délután az újonc Szigetszentmiklós vendégeként lépnek pályára. A cél változatlan most is, azaz a két bajnoki pont begyűjtése.
Ismét újonccal csap össze az SZKKA

A most zajló bajnoki szezonnak igencsak eltérő célokkal vágott neki a két gárda. Az újonc hazaiak szeretnének megkapaszkodnia másodosztályba, míg Vida Gergő lányai az NB I:-be való feljutásért küzdenek.  Jakab László szigetszentmiklósi tanítványai az első két fordulóban meglepően jól teljesítettek. A nyitányon odahaza simán, hat góllal verték a mindenkire veszélyes Zengő Alföld Orosháza együttesét. A másodiki fellépésükön pedig Esztergomban szorongatták meg alaposan az egyik feljutó aspiránst (15:19)

Pődör Rebekáéknak azonban most sem az ellenfélre, hanem saját magukra kell koncentrálniuk. Az előző két körben mutatott játék pedig rendkívül bíztató, s valószínűleg még nincsenek topformában. Vida mester fokozatosan csiszolja a játékot és igyekszik forgatni is a csapatot. Ez már csak azért is fontos, mert hosszú a szezon és bizony mindenkire szükség van. 

-    Meglepően jól kezdte a bajnokságot a Szigetszentmiklós - mondta el portálunknak Vida Gergő vezetőedző. Egy magabiztos győzelem és egy komoly rivális elleni szoros vereség az eddigi mérlegük. Lelkes és jól felkészített gárda, amelyet illik komolyan venni. Nekünk, mint minden bajnoki mérkőzésen természetesen most is a győzelem a cél.
 

NB I./B 3. forduló
Szeptember 16., szombat, 15.45
Szigetszentmiklós, SZKSK Kézilabda Csarnok

Szigetszentmiklós NKSE – SZKKA
Játékvezetők: Szedmák – Dr.Tóth

közösség

további frisss

lap tetejére