Illés: "Becsületes emberekre tüzel Ungár"

• 2021. április 19., hétfő •
Becsületes emberekbe rúg bele legutóbbi lapszámában az Ungár Péter tulajdonában álló úgytudjuk.hu nyomtatott kiadása Illés Károly szerint. Az ebben leírtakra sajtótájékoztatón reagált a fideszes frakcióvezető.
Illés: Becsületes emberekre tüzel Ungár

Az ifjú budai oligarcha egyre inkább kezdi elveszíteni a józanságát - mondta Illés. Szerinte elszabadult hajóágyúként randalírozik a vasi megyeszékhelyen Ungár Péter, és - mint fogalmazott -

"tüzel mindenkire, aki nem szimpatikus neki".

Ami az előzményt illeti, az úgytudjuk.hu nyomtatott kiadása közszemlére tette a volt városvezetés által foglalkoztatott emberek listáját, azt sugallva, mintha ők vagyonokat kerestek volna. - Éppen Ungár propagandistája, Farkas Balázs volt az, aki a főállása mellett jövedelemkiegészítésként évi 6 millió forintot nyalt ki a Szombathelyi Médiaközpont mézes bödönéből - jegyezte meg a fideszes politikus.

Szerinte

Ungár becsületes emberekbe rúg bele, és a város köztiszteletben álló polgármesterét mocskolja.

- Annak idején az ellenzék sem emelte fel a hangját a személyzeti politikája miatt - mondta Illés. Hozzáfűzte: "Ungár Péter ekkor még Pécsett akart országgyűlési képviselő lenni, így nyilván fogalma sincs arról, hogy valójában akkor mi történt Szombathelyen."

- Szomorú, hogy nettó 2-300 ezer forintot kereső, közel egy évtizeden át dolgozó munkavállalókat sértegetnek a nagy nyilvánosság előtt. Nagy kérdés, hogy mit szól mindehhez Nemény András? - vetette  fel aggályait a frakcióvezető, aki szerint nem kizárt, hogy a korábbi munkabérek kiszivárogtatásában a jelenlegi polgármester is közreműködhetett.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére