Gyálon száll harcba az újabb két pontért az SZKKA

hv • 2023. szeptember 29., péntek •
A női kézilabda NB I.B-ben listavezető SZKKA csapata szombaton délután Gyálon lép pályára. A hibátlan mérleggel rendelkező szombathelyi gárda az eddig mindössze egy győzelmet felmutatni tudó Tempo KSE-vel csapnak össze.
Gyálon száll harcba az újabb két pontért az SZKKA

Vida Gergő mester lányai remekül kezdték az idényt, hiszen mind az eddigi négy mérkőzésüket megnyerték. Szombaton sem vár lehetetlen feladat rájuk, de nem árt az óvatosság sem. Nádasi László Máté vezetőedző tanítványai szinte csak az élcsapatokkal mérkőztek az előző fordulókban. Figyelemre méltó, hogy az Érdtől csak 3, az Orosházától egy, míg az Esztergomtól csupán két góllal kaptak ki. Kazai Anitáéknak tehát érdemes lesz a meccs elejétől teljes erővel koncentrálniuk, amivel szerencsére az utóbbi időben nem is volt probléma. 

A tavalyi szezonban idehaza 15 (37:22), idegenben pedig 11 góllal (32:21) bizonyultak jobbnak a szombathelyi lányok. Ha meg tudják ismételni azt az utóbbi időben látott taktikus, de egyúttal szellemes játékot Pődör Rebekáék akkor újabb két ponttal gazdagodhatnak.
A csapathoz tartozó hír még, hogy a Magyar Kézilabda Szövetségben kisorsolták a női Magyar Kupa 2023/24-es szezon 2. fordulójának párosait. Az SZKKA akárcsak az előző idényben, ismét idegenben, a Komárom VSE vendégeként kezdi meg a kupasorozatot október 25-én.

NB I.B, 5. forduló
Szeptember 30., 18 óra
Gyál, Sportcsarnok és Kézilabda Képzési Központ 
Tempo KSE –SZKKA

Játékvezetők: Fazekas Zs. - Ónodi E.
 

közösség

további frisss

lap tetejére