Belehalt egy nő az uborkás szexjátékba

frisss.hu Forrás: Bild • 2016. február 24., szerda •
Különös ügy került a bíróság asztalára Németországban. Bíróság elé kellett állnia annak a középkorú férfinek, akinek a szeretője életét vesztette az együttlétük közben.
Belehalt egy nő az uborkás szexjátékba

A Bild értesülései szerint a 46 éves, már házas férfi és a vele egyidősen elhunyt szeretője már hosszú ideje ismerték egymást. A titkos, többnyire szexről szóló izgalmas viszonyuk évekig tartott. Hamar felismerték, hogy mindketten érdeklődnek a perverz játékok iránt. 

A férfi elmondta a bíróság előtt, hogy a randevúk során sűrűn előkerültek műpéniszek, répák és cukkinik segédeszközként, azonban a végzetes napon egyik sem állt rendelkezésükre, így egy uborkát választottak a játékhoz.

A hancúrozásba szinte részegen kezdtek bele, több üveg bor és nagy mennyiségű pálinka fogyott el. A férfi hirtelen feleszmélt, hogy a kutyáját még nem etette meg, ezért azonnal otthagyta szeretőjét szájában a halált okozó zöldséggel. A férfi a konyhába sietett, majd miután megetette házi kedvencét, még egy cigarettát is elszívott a teraszon. Mire visszaért a nőhöz, ő addigra már nem lélegzett. Az uborka a torkán akadt.

Az áldozat először kómába esett, majd a kórházba szállítását követően elhunyt. A bíróság a napokban hirdet ítéletet az ügyben.

közösség

további frisss

lap tetejére