Adóbűnözőt támogat a polgármester

• 2022. január 18., kedd •
Rendkívüli ügyben tartott rendkívüli sajtótájékoztatót Illés Károly a FIDESZ Szombathelyi Szervezetének elnöke, a közgyűlési frakció vezetője.
Adóbűnözőt támogat a polgármester

Szombathely történetének morális mélypontja Nemény András Czeglédy Csabát támogató, politikai nyilatkozata – indította sajtótájékoztatóját Illés Károly. Eddig ugyanis még sohasem fordult elő, hogy Szombathely aktuális, hivatalban lévő polgármestere egy korábban már jogerősen szabadságvesztésre ítélt, adóbűnözőt támogasson beszállva ezzel a választási kampányba. Mint köztudott Czeglédy Csaba ellen most éppen egy bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett, különösen jelentős kárt okozó költségvetési csalás és gazdasági csalás bűntette miatt folyik eljárás (maffiaper). Ennek büntetési tétele akár 20 éves szabadságvesztés is lehet a törvény szerint. Nos, egy ilyen ember mögé állt be, s látna parlamenti képviselői pozícióban Nemény polgármester.

Készül a Gyurcsány - Czeglédy lista, derült ki a városvezetés által tartott sajtótájékoztatón. Aláírásgyűjtési akciót indítottak, amely azonban csak álca, mert  valódi céljuk, hogy adatokat gyűjtsenek az országgyűlési választási kampányukhoz. Tehát kimondhatjuk, hogy így akarják felépíteni adatbázisukat, a Gyurcsány - Czeglédy féle listát. Miután aláírásgyűjtésüknek semmilyen jogkövetkezménye nincs, az arra jó, hogy a szombathelyieket félrevezetve szerezzék meg adataikat, kifejezetten politikai, jelesül kampánycélokra.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére