A Kos anyagi biztonsága kialakulóban van (nov. 26)

Seprenyi Fanni • 2015. november 26., csütörtök •
Csütörtöki horoszkóp.
A Kos anyagi biztonsága kialakulóban van (nov. 26)

KOS március 21.-április 20.

Kedves Kos! Ma pénzhez jut! Nagyobb összeg, mint várta! Nagyszerű! Az anyagi biztonsága kialakulóban van, nem is akármennyire, gyönyörű jövő vár Önre!

BIKA április 21.- május 20.

Kedves Bika! Ne lopjon ma, ötletet legalábbis nem érdemes, hiszen a délutáni órákban csodálatos lehetőségek lépnek az életébe! Nincs rövidvágás, varja meg az ihletet

IKREK május 21.- június 21.

Kedves Ikrek! Kis megfázás előfordulhat ma, illetve a jeleit érezheti magán! Okozzon fel melegen, hiába nem repkednek a mínuszok! Sálat mindenképp vegyen!

RÁK június 22.- július 22.

Kedves Rák! Egy családi nézeteltérés talál ma megoldásra, ezáltal egy óriási kő esik le a szívéről. A nyugalom, a békesség, a szeretet, és a harmónia többet ér az egó harcánál!

OROSZLÁN július 23.- augusztus 23.

Kedves Oroszlán! Híres Páli fordulatot vehet ma egy régi régi barátjával kapcsolatban! Ne csak a szívére hallgasson, az ész is domináns lehet ma!

SZŰZ augusztus 24.- szeptember 23.

Kedves Szűz! Nosztalgikus hangulatba keveredhet a mai napon! Ne ragadjon benne a múlt szédítő mámorában, semmiképp ne nyúljon vissza! Menjen az útján egyenesen, tovább!

MÉRLEG szeptember 24.- október 23.

Kedves Mérleg! Ma semmiképp ne hazudjon! Inkább holnap! Ma a lebukás veszélye garantált! Maradjon őszinte, reggeltől estig, a kegyes hazugság sem fér bele, jutalmat kap érte a nap végen!

SKORPIÓ október 24.- november 22.

Kedves Skorpió! Ma kritikát kaphat, de a kritikusoknak még sosem állítottak szobrot, csak a kritizáltaknak! Ne feledje, mindig azt támadják, akinél a labda van! Ne vegye a szívére!

NYILAS november 23.-december 21.

Kedves Nyilas! Igazából ma Önnek jár a Jolly Joker! Ma többet fejlődhet, mint egész hónapban! Ideje nem stresszelni feleslegesen a jövője miatt! Élje meg a jelent!

BAK december 22.-január 20.

Kedves Bak! Ha a pénzkezelési szokásait rendbe rakja, nem esik ugyanabba a hibába sorozatosan! A szokás fontosabb, mint az összeg! Legyen megfontolt!

VÍZÖNTŐ január 21.- február 19.

Kedves Vízöntő! Ne feledje, aki önnek pletykál, az Önről is fog! Zárja ki az életéből a pletykás embereket, ezek csak elszívják Önt, nem a mennyiség, a minőség a fontos!

HALAK február 20.-március 20.

Kedves Halak! Tartsa tiszteletben mások véleményét, inkább nyeljen egyet és ne rontsa el a jelen szépséget egy konfliktus helyzettel! Béke van!

A Frisss.hu jósnője: Seprenyi Fanni

 

Rendezvényszervező vagyok, aki jósol, és mindenféle testet és lelket feltöltő dologgal foglalkozik, például biorezonancia méréssel, alakformálással, meditációval, asztrológiával, radiesztéziával, auratisztitással, esküvőszervezéssel és sorolhatnám, de igazából ember vagyok, nő vagyok, tudom mi faj, érzem a sebeid, ismerem a gyengesegeid, tisztában vagyok a képessegeiddel, én vagyok az akinek nem tudsz és nem is kell hazudni, ott szólok hozzad ahol a legjobban van rá szükséged, mutatok egy irányt, amerre nézz, de amit ott látsz az a Tied! Gyakran tartok tükröt. Hiszek benne, hogy nincs elveszett lélek, csak emberek, akik elfelejtettek szeretni, egymást, es saját magukat. Azt szeretném, hogy legyél boldog,és szerethető, nevess ameddig lélegzel, szeress ameddig élsz! Ne félj semmitől, ne ragaszkodj görcsösen a múltadhoz. Legyen hozzád méltó értékrended és megtanulj méltón élj a benned égő lánghoz. Élni segítek, jól élni és nem túlélni. Engedd el, ami menni akar és fogadd be ami jönni akar, hagyd, hogy kivirágozzon a lelked, mert a világ a bátraké, légy bátor, szeress bele Önmagadba, minden nap, minden reggel, akkor fog tudni más is szeretni! Ha van egy Álmod küzdj meg érte, és soha ne Érd be kevesebbel! Segítek felébreszteni a Benned szunnyadó óriást, az intuiciódat! Utat mutatok a boldogsághoz, végigkísérlek az önismeret útján, de a munkát Neked kell elvégezned."

Hívható vagyok a 0670/ 429-89-24-es telefonszámon, de bárki rám írhat a Facebook-oldalamon is és megbeszélünk egy időpontot.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére