A Hali-stadionban zárta a tanévet a szombathelyi Bolyai (képgalériával)

• 2021. június 16., szerda •
Kárpótolta a végzősöket az ELTE Bolyai gimnáziuma: egy rendhagyó tanév végén különleges helyszínen, a Haladás Sportkomplexumban tartották a ballagást. Megható pillanatok, diákbúcsú, a kivetítőn kisfilm és fotók – ilyen volt az idei bolyais évzáró.
A Hali-stadionban zárta a tanévet a szombathelyi Bolyai (képgalériával)

Miközben a tanulók többsége, a szülők és a vendégek a stadion lelátóján helyezkedtek, a végzős nyolcadikos és a három 12. évfolyamos osztály a közeli iskola aulájában gyülekezett. Innen vonultak át az évzáró helyszínére, zeneszó mellett, kamerák kereszttüzében, ugyanis a ballagó diákokat a kivetítőkön figyelhette a várakozó közönség. Üdvrivalgás és taps fogadta a sportkomplexum füvére besétáló fiatalokat, és már ekkor látszott, talán kárpótolja őket ez a felhajtás a felemás tanévért. Papp Tibor igazgató ezzel a Mahátma Gandhi-idézettel indította útjukra őket:
„A hited határozza meg gondolataidat, a gondolataid a szavaidat, a szavaid a tetteidet, a tetteid a szokásaidat, a szokásaid az értékeidet, és az értékeid határozzák meg a sorsodat.”
Búcsúztak a diákok is, kedves, személyes hangú beszédet intéztek társaikhoz, tanáraikhoz, és köszöntötték az eredményes tanulókat, nyugdíjba vonuló vagy más iskolába távozó pedagógusokat.
A tanév véget ért, a Magyarország-Portugália Eb-meccs pedig elkezdődött...

kapcsolódó galéria


TOP

közösség

további frisss

lap tetejére