Vasárnap lezárná a párharcot Kálmán

• 2012. május 11., péntek •
A Falco legyőzte a vendég Körmendet a férfi kosárlabda NB I elődöntős párharcának csütörtöki harmadik mérkőzésén, ezzel újra átvette a vezetést az egyik fél harmadik sikeréig tartó csatában (2:1). Kálmán László a Frisss.hu-nak úgy nyilatkozott: vasárnap a Falco lezárná a párharcot.
Vasárnap lezárná a párharcot Kálmán

A hazaiak elsősorban az első két negyedben nyújtottak meggyőző teljesítményt, s miután a nagyszünetre húszpontos előnyre tettek szert, az utolsó 10 percben szerzett mindössze 12 pont is elegendő volt ahhoz, hogy biztosan nyerjék a találkozót.
A negyedik összecsapás vasárnap este, Körmenden lesz.

    Elődöntő, 3. mérkőzés:
Falco-Szova KC Szombathely - Fortress-Lami Véd Körmend 82-75 (28-16, 21-13, 21-22, 12-24)
legjobb dobók: Timberlake 29, Szabó Z. 16, illetve Townes 16, Németh I., Ferencz 12-12
Az egyik csapat harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a Falco javára.

Kálmán László a Falco csapatkapitánya nyilatkozott a frisss.hu-nak egy nappal a találkozó után.

-Végig magabiztosak voltunk, a harmadik negyed végén jött a rövidzárlat nálunk, a Körmend betalált mindenhonnan. De amikor kellett , rendeztük a sorokat és akadt mindig olyan aki kimozdította a csapat szekerét a kátyúból. Úgy gondolom, magabiztos sikert aratott a Falco. Sajnálom, hogy nem maradt meg a 20 pont különbség , ami tudatosította volna bennük , hogy ki a jobb csapat. A második mérkőzésen is közel volt a Falco, hogy megnyerje a mérkőzést. Körmenden nem könnyű, mert a bírók nagyon engedik a hazai pályát és az ottani atmoszférát nehéz kizárni. De ilyen céltudatos játékkal azért ott is tudunk eredményesek lenni, és szeretnék befejezni vasárnap a párharcot!

A Sport Klub 18 órától közvetíti a mérkőzést!

 

közösség

további frisss

lap tetejére