Szerintünk ők a legszebb olimpikonok

frisss • 2012. augusztus 02., csütörtök •
Az angyali boszorkány Drávucz Rita és az aranykezű Császár Gábor a legtetszetősebb magyar olimpikonok- legalábbis a Frisss. hu szerkesztősége szerint. Mára szinte divat lett nem csak az erőnlét, a küzdeni akarás és az eredmények szerint összehasonlítani a sportolókat, de külsejük alapján is. Mi sem akarunk kimaradni a sorból.

Tudjuk jól, hogy az erősebb nemre nem illik a szép jelzést használni, de tetszetős, jóvágású azért már csak lehetnek, pláné, ha kisportolt olimpikonjainkra gondolunk; ezért a mi összeállításunkban nem csak a nők, de a férfiak közül is megmutatjuk, mi kiket találunk a szemnek legkedvesebbnek.

Sportolók is, nők is, szépek is

Póta Georgina

A 85-ös születésű Európa-bajnok asztaliteniszező nő, Póta Georgina biztosan megérdemli, hogy a legszebb magyar indulók között emlegessük. Az olimpián kikapott ugyan a legjobb 32 között koreai ellenfelétől, de fiatal kora ellenére éremarzenált tudhat a magáénak. 2004-ben az év magyar asztaliteniszezőjének választották.

Bizonyára a szőke loknikkal, a kedves mosollyal és a dús keblekkel sok férfi szívébe lopta be magát. A bájos szőkeség szeret teniszezni, röplabdázni, de szívesen ugrik az úszómedencébe, vagy csatol síléceket a lábára, ha teheti. S hogy milyen álmai férfija? Legyen sportos, vicces, értelmes és aranyos- találtuk meg a választ az interneten.

Jakabos Zsuzsanna

Az amerikai COED magazin mindenidők legszebb olimpikonjának kiáltotta ki Jakabos Zsuzsát, és rögtön fotókkal is bizonyították, nem tévednek. A 23 éves, kétszeres Európa-bajnoknak  ez már a harmadik olimpiája. Jakabos Zsuzsának nem csak az arca különleges, de nyúlánk testalkata mellé 185 centiméteres magasság is dukál- sokan megirigyelnék.

Nem mellékesen pedig tegyük hozzá: nemcsak a medencében, de a kamerák előtt is tudja, hogyan kell mozogni. A világháló tele van a fotóival, és meg kellett állapítanunk úszósapkában legalább olyan mutatós, mint kisminkelve és blúzba öltözve.

Drávucz Rita

Ő a fekete démon, a nő, csupa nagybetűvel. Kellő tapasztalat és megfontoltság sugárzik belőle, viszont ha kell, kijön belőle a végsőkig harcoló vadmacska is- csak sejteni merjük, nem csak a vizliabda mérkőzéseken van ez így.

Ez a harmadik olimpiája, 2004-ben hatodik, négy éve pedig negyedik volt a csapattal. Hogy az idei játékok mit hoz, még bizonytalan, az azonban megkérdőjelezhetetlen, hogy Drávucz Ritának ott a helye legszebb magyar olimpikonok között.

Apollók és démonok

Gyurta Dániel

Kezdjük rögtön egy aranyossal, Gyurta Dani 100 méter mellen új magyar világcsúccsal megszerezte Magyarország második aranyérmét. Hogy csak idő kérdése volt, hogy a rengeteg munka gyümölcse megszülessen, nem volt kérdés. S a nők körében vitathatatlan az is, hogy ő az egyik legjóképűbb magyar sportoló.

A 22 éves fiatalember megfontoltnak tartja magát, az mondja, képes menet közben is változtatni a technikán. Egyébként a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola tanulója. Bizonyára sok lány reménykedik, hogy Gyurta Dani szíve még nem foglalt…

Szilágyi Áron

Azok a csillogó szemek! Hogy Szilágyi Áron milyen boldog, miután gyönyörű, végig higgadt játékkal megszerezte a magyar vívósport 35. aranyérmét, azt el tudjuk képzelni! De mintha Áron mindig mosolyogna - a szemeivel. Ezért a tulajdonságáért mi mindenképpen a legtetszetősebb férfi olimpikonok közé soroljuk!

Szilágyi Áron a Vasas sportolója, Somlai Béla tanítványa. 1990-ben született, 2008-ban már hetedik volt a vívócsapattal. Úgy tűnik a helyes külső mellé elegendő tudás is párosul, 2009-ben A Fazekas Mihály Gimnáziumban érettségizett,majd azon év szeptemberétől az ELTE hallgatója. Angolul és franciául beszél, matematikából országos versenyeken ért el kiemelkedő eredményeket.

Császár Gábor

A 28 éves Császár Gábor a férfi kézilabda csapat irányítója. Ez a második olimpiája, bár Athénban még csak a labdazsákokat cipelte… Mára beérett, megjárta az utat, és közben szőke királyfivá lett…  Ezért, na meg a vasi kötődése miatt  (Celldömölkön született) is kiérdemli, hogy felkerüljön a listánkra.


Ön szerint ki a legszebb magyar sportolónő, avagy ki a férfiak férfija a londoni csapatból? Írja meg nekünk véleményét az info@frisss.hu-ra.

közösség

további frisss

lap tetejére