Haladás: Dvorschák és Gyűrű is aláírt

szróbert • 2014. február 15., szombat •
A belső védő Dvorschák Gáborral és a kapus Gyűrű Lászlóval erősített a labdarúgó NBI-ben szereplő Haladás csapata. A szombathelyi zöld-fehér klubnál megtartott február 14-i sajtótájékoztatón azt is bejelentették, hogy Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán is szerződést hosszabbított.
Haladás: Dvorschák és Gyűrű is aláírt

A részletekről a frisss.hu megtudta, hogy a Haladás két új játékosa, a belső védő, Dvorschák Gábor 2015. június 30-ig, míg a kapus Gyűrű László plusz egy évre igazolt Szombathelyre.

Rajtuk kívül egy-egy esztendővel, azaz 2016. december 31-ig meghosszabbította kontraktusát Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán.
A sajtótájékoztatón a Haladás vezetőedzője, Artner Tamás elmondta: Miután Gőcze Gergő távozott, Mursits Roland megsérült, nagyon hamar megtaláltuk Gyűrű Lászlót, a fiatal kapust, aki mellett Jakab Csaba kapusedző is letette voksát. A csapatnak szüksége volt belső védőre is - folytatta Artner - és Törökországban Dvorschák Gábor is meggyőzött bennünket.

A vezetőedző örömét fejezte ki, erősödött a csapat - mondta. Artner Tamás hozzátette, hogy a szerződést hosszabbított játékosok, Radó, Németh és Medgyes is húzóemberek. Radó a legnagyobb érték, Németh Márió töretlen fejlődést mutat, Medgyes pedig elérte azt a színvonalat, hogy egyre több lehetőséget kapjon a jövőben.  

(fotó: haladas.hu)

közösség

további frisss

lap tetejére