Gyerekszemmel - „Nagyon vagány a Hali Tábor!”

HVSE • 2018. június 22., péntek •
Hol vannak azok az idők, mikor a 21. századi lurkókat nyári kockulással vádoltuk?! Csak kell egy jó program, ami leköti őket...
Gyerekszemmel - „Nagyon vagány a Hali Tábor!”

Sem a napsütés, sem az eső nem jelent akadályt a fiatal sportolóknak a finiséhez érkező Haladás Kézilabda Táborban.  Az első turnus lassacskán véget ér, ám a gyerkőcök többsége még maradna.  Vidám zsivaj, izzadságtól csepegő pólók, színes programok,   rekordlétszám.  Dióhéjban akár így is jellemezhetnénk a nyár idei nagy dobását.  A mai napon egymás elleni játék, valamint edzések váltogatták egymást, és persze nem hiányozhatott az ilyenkor megérdemelt hűsítő fagyizás sem.  Az ifjú titánokat kérdeztük, a táborlakók pedig örömmel válaszoltak.

Pass Bence: „Nagyon jól érezzük magunkat, megtaláltuk a társaságunkat. Tetszik, hogy szinte minden nap megyünk valahova. Izgalmasok a programok, nagyon szuperek az edzések.  Én a szélen szeretek játszani, ha labdás gyakorlatok vannak, azt mindig nagyon szeretem. Jó a közösség, szeretek itt lenni a Hali Táborban”

 

Galambos Ádám: „Azt tetszik, hogy sokféle program van, meg, hogy mindenki közvetlen és jó fej.  Sokféle labdás sportágat szeretek, a kézilabda nagyon tetszik. Annyira jól érzem magam, bár egy kicsit a héten már fáradtak vagyunk.  Leginkább beállóban szeretek játszani, de igazából sok helyen jól érzem magam a pályán. Nagyon vagány a Haladás Tábor, jó a csapat”

 

Yasmin de Paula: „Nagyon szeretek kézilabdázni, és sok más sportot is kedvelek. Ez a kedvencem mind közül, mert izgalmas és érdekes. Második év elejétől játszom Kriszti néninél, minden edzésen próbálok ott lenni. A táborban sok a jó játék, kapura lövünk, cselezünk és sokat gyakorolunk. Szeretek itt lenni a Haliban, mert mindenki kedves, barátságos. Olyan jól érezzük magunkat!  A barátnőim is itt vannak, a kézilabda összehoz bennünket.”

 

kapcsolódó cikkek

közösség

további frisss

lap tetejére