Jó szórakozás és új lehetőségek a Haladás kézilabda-táborában

HVSE • 2018. június 21., csütörtök •
Félszáznál is több jelentkezővel indult útjára a nyári kézilabda-fieszta a Haladás szakosztályának szervezésében.
Jó szórakozás és új lehetőségek a Haladás kézilabda-táborában

Az első turnusban a vártnál is többen ragadtak játékszert, így minden idők leglátogatottabb zöld-fehér edzésdömpingje vár a fiatalokra.  A repertoáron a hagyományos tréningek mellett, Kalandpark, mozi, hangulatos vetélkedők, valamint tizenkettő egy tucat meglepetés várja a kézilabdázó növendékeket.  Az utánpótlás sportolókra megközelítőleg tizenöt fős szakmai és kisegítő stáb figyel és segédkezik a lebonyolításban.  Nincsenek kulisszatitkok, főszerepben a szórakozás és az élményorientált kézilabda.

A szezon zenitjén túl sem kell unatkozniuk a fiatal sportolóknak.  A kétszázat is meghaladó utánpótlás-bázis számára a nyáron is foglalkozásokat biztosítanak, a programok ékköve pedig a szokásos módon megrendezett Hali Kézilabda Tábor.  Korosztálytól függetlenül bárki jelentkezhetett, mert a fiatalok számára soha nem látott lehetőségeket biztosított az egyesület.  Az összeállított szakmai stáb feladata kifejezetten új keletű programok bevezetése, melyek mellett a kikapcsolódás is fontos szempont.  A táborra jelentkezők az ajándékok, és meglepetések mellett a Kalandpark eszközparkját vehetik igénybe, moziban lazulhatnak, poszt specifikus edzéseket látogathatnak, beleélhetik magukat a strandkézi rejtelmeibe is a röpke egy hét leforgása alatt.  Naponta két kimerítő edzés és két különleges program várja majd a lelkes nebulókat.   A tábor során háromszori étkezés biztosított, a foglalkozásokat pedig kiegészítő feladatok színesítik majd.   A korosztályok kialakításánál figyelembe vették az életkori sajátosságokat, illetve a korábbi előképzettséget is.  Nyári rendezvényük egyben tehetségkutatóként is funkcionál, hiszen már az első turnusban köszönthettek új tagokat a Haladás-családban.

Hétfőtől tehát a sportág fürödhet rivaldafényben, a gyermekek pedig már belevetették magukat a hosszú, ám annál színes lehetőségek tárházába.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére