Futsal: Döntetlennel zárt az Aramis és a HVSE

Frisss • 2012. december 11., kedd •
Fordulatokban gazdag meccsen 5–5-ös végeredménnyel zárult az Aramis szombathelyi vendégjátéka - olvasható a klub közleményében. A budaörsiek a hajrában mentettek pontot.

Izgalmas, kemény csatát hozott az első játékrész. Joó révén a Haladás szerzett vezetést, de nem sokkal később már a vendégeknél volt az előny (1–2). Németh Péter találatával sikerült egalizálni az eredményt, majd a hajrában mindkét alakulat értékesített egy-egy kisbüntetőt, így 3–3-as állással vonulhattak öltözőbe a csapatok.

A budaörsieknél a brazil Roni volt elemében, a mieink nem tudták tartani a légiós. A második játékrész a támadó góljával kezdődött, ráadásul akkor talált be az egykoron még nagypályán szereplő játékos, amikor a mieink emberelőnyben voltak. A szombathelyi zöld-fehérek azonban rendezték soraikat, előbb Kottán egyenlített, majd Czeglédi révén a vezetést is megszerezték. A hajrában Frank Tamás, a vendégek játékos-edzője lehozta a kapust, és ő lépett pályára. A változtatás bejött, hiszen egy minutummal a vége előtt Roni negyedik gólját is megszerezte, kialakítva így az 5–5-ös végeredményt. Fordulatos meccsen igazságos döntetlen született. Így megmaradt a három pont különbség a táblázaton a budaörsiek javára.

közösség

további frisss

lap tetejére