Iseum: A Nagy Gála - "Vásáry 80" - Közlemény

Frisss • 2013. augusztus 10., szombat •
A változékony időjárás ellenére, jelenleg úgy néz ki, hogy a tervezett időpontban, azaz ma este 20:30-kor kerül megrendezésre a Nagy Gála az Iseumban. A rendezvény szervezői a következő pontokra hívják fel a közönség figyelmét.
Iseum: A Nagy Gála - Vásáry 80 - Közlemény
Fotó: MTI
 
Ahogy arról már beszámoltunk, ma este fél 9-kor  veszi kezdetét az a színvonalas komolyzenei gálaműsor, melyet Vásáry Tamás 80. születésnapja alkamából rendeznek a Savaria Szimfonikusok, s ahol a világhírű tenorista Ramon Vargas is  az Iseum színpadára lép. A hirtelen időjárásváltozás miatt azonban felmerülhet a kérdés, hogy  szeles, esős idő esetén is megtartják-e az előadást vagy pedig átkerül az esőnapra, azaz vasárnapra. Ezekre a kérdésekre ad választ közleményében a zenekar.
 
Savaria Szimfonikus Zenekar közleménye: 
 
A Nagy Gála - "Vásáry 80" produkció 2013. augusztus 10-én, 20:30-kor kezdődik az Iseumban. Jelen információk birtokában felhívnánk mindenkinek a figyelmét, hogy a rendezvényt ezen a napon tartjuk meg, kérnénk a Tisztelt Közönséget, hogy az időjárásnak megfelelően, a várható húsz fok körüli hőmérsékletre való tekintettel meleg ruhában érkezzenek. A rendezvényt dr. Hende Csaba, az Iseumi Szabadtéri Játékok fővédnöke, Szombathely országgyűlési képviselője nyitja meg, az est keretein belül a most nyolcvanadik születésnapját ünneplő Kossuth-díjas Vásáry Tamás több kitüntetést vehet majd át.
 
A rendezvényt követően ismét csillagátadásra kerül sor az Iseumi Szabadtéri Játékok - Hírességek sétányán, ezúttal Vásáry Tamás és a sztárvendég Ramón Vargaas kapnak csillagot.
 
Az eseményre szeretettel várunk mindenkit!

 

közösség

további frisss

lap tetejére