Botrány: nem csak Jegercsik Csaba zuhant le a Vígszínházban

• 2024. június 24., hétfő •
A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli.
Botrány: nem csak Jegercsik Csaba zuhant le a Vígszínházban

Megírtuk, hogy újabb színész zuhant le a magasból előadás közben, ezúttal a Vígszínházban. A darabot megszakították és a nézőket is megkérdezték, hogy van-e köztük orvos. Most kiderült: nem csak Jegercsik Csaba zuhant le a Vígszínházban a darabban - olvasható a Mandineren.

A Blikk arról ír, hogy nem csak a Professzort alakító Jegercsik Csabának esett baja, a PS Produkció darabjának a Vígszínházban való színpadra állítása során, ugyanis a csütörtöki próbán a társulat egyik háttérembere is súlyosan megsérült. 

A Vámpírok bálja munkatársa a zenekari árokba esett bele, írják, amelynek következtében eltörte a könyökét, az egyik lába pedig megrándult. 

Ennek ellenére mankóval és begipszelt karral ott volt a szombati előadáson, mivel fontos feladata volt.

Hozzáteszik: Jegercsik Csaba egyébként csuklótörést szenvedett, amikor a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán lezuhant a 3-5 méter magas díszletről. A PS Produkció maximális támogatásukról biztosította a színészt, felajánlották számára a teljes kártalanítást, valamint a rehabilitációban a segítségnyújtásukat, mindemellett a baleset miatt kiesett jövedelmét is megtérítik. Az őszi előadásokra pedig visszavárják a művészt.

A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli,

írják.

 

Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére