Gallus-csoport – A családbarát vállalat

Szponzorált tartalom, frisss • 2019. március 12., kedd •
A sárvári és devecseri központú Gallus-csoport, több mint 25 éve dolgozik régiónkban. A térség egyik legnagyobb munkaadójaként vallják, a munkavállalók elégedettsége, fejlesztésük és megtartásuk egyaránt olyan fontos, mint termékeik kiváló minősége. Törekvéseiket megyénk is díjazta a „Vas Megye Családbarát Munkahelyi vezetője” elismeréssel.
Gallus-csoport – A családbarát vállalat

A Gallus- cégcsoport kiemelten törekszik újszerű HR megoldások bevezetésére. Munkavállalóinak olyan lehetőségeket biztosít melyben a munka és a magánélet összeegyeztethető. Családbarát szemléletüknek és atipikus foglalkoztatási formáiknak köszönhetően olyan munkavállalók, családos emberek elhelyezkedésére nyílt lehetőség, akik korábban nem tudtak munkát vállalni. A program részeként átalakították a termelési folyamatokat. Az így létrejött „Családbarát műszakokban” nemcsak a termelés hatékonysága nőtt a korábban alkalmazott tipikus munkarendekhez képest, hanem a műszakban foglalkoztatottak lojalitása és a vállalattal szembeni elégedettsége is az átlagosnál magasabb szintű. Programjukkal a munkavállalás és a családi élet összeegyeztethetővé vált, valamint a gyermekvállalásban és a munkába való visszatérésben is nagy segítséget nyújt az elhelyezkedni kívánó kisgyermekes családanyáknak.

A cégcsoport kiemelt figyelmet fordít a technológiai fejlesztésekre is. A telephelyek és üzemek korszerűsítése már tavaly elkezdődött és folytatódik az idei évben is, hogy az alkalmazott technológia minden területen megfeleljen a mai kor kihívásainak. Ez jobb munkahelyi körülményeket, hatékonyabb munkamenetet tesz lehetővé.

A cégcsoport törekvéseinek sikerét számos díj kíséri. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Családbarát Vállalat díját három alkalommal is átvehette a szervezet. Szintén három alkalommal nyerte el a cégcsoport tagja, a Taravis Kft. a Fogyatékosság-barát Munkahely díjat. Megváltozott munkaképességű munkavállalóik foglalkoztatásának irányelvei és integrációjukat segítő részletes tervük követendő példa lehet számos nagyvállalat részére, így a “Befogadó környezet kialakítása“ kategóriában végzett kiemelkedő teljesítményéért Arany fokozatú elismerésben részesült 2018. decemberében.

Az elért sikerek, a jó gyakorlatok bevezetésének és népszerűsítésének elismeréseként tavaly év végén  a Vas Megyei Közgyűlés által alapított Vas Megye Családbarát Munkahelyi Vezetője Díját a Gallus-csoport HR-vezetője, László Ervin vehette át, akinek munkája és koordinációja nélkül mindezen törekvések nem valósulhattak volna meg. A díj számukra azt jelenti, hogy jó úton haladnak, törekvéseik mind a cégcsoport, mind a munkavállalók javára válnak.

Mindezen díjak mellett nagy elismerés számukra, hogy a bevezetett dolgozói ajánlási programjuk is sikeresen működik, azaz dolgozóik szívesen és rendszeresen ajánlanak új munkatársakat a cégcsoportba.

 

 

A Gallus Baromfitenyésztő és Keltető Kft. 1991. szeptember 1-jén kezdte meg tevékenységét és azóta is száz százalékban magyar családi tulajdonban van. A mára számos cégből álló cégcsoport átlagos foglalkoztatotti létszáma meghaladja az 1100 főt, valamint integrációja közel 50 termelőnek, és azok alkalmazottainak ad megélhetést, ezzel a térség egyik legnagyobb munkaadója. A cégcsoport a teljes termékpályát lefedi a Szántóföldtől az asztalig. Tevékenysége a broiler baromfi szülőpárok nevelése, tenyésztése, a tenyésztés során keletkező tenyésztojás keltetése, valamint a takarmánytermelés és a takarmánykeverés, valamint az integrációban felnevelt csirkék levágása, feldolgozása, csomagolása és értékesítése.  A Sárvár-rábasömjéni székhelyű Taravis Baromfi és Élelmiszeripari Kft. számos magyarországi élelmiszerláncnak szállítja termékeit és naponta szállít friss terméket Szlovákiába, Ausztriába, Szlovéniába, Horvátországba, hetente többször Németországba és Svájcba.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére