Fidesz: Elítélt bűnöző a szocialisták sorai között

Frisss • 2013. július 04., csütörtök •
Közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a Fidesz - MPSZ Szombathelyi Szervezete. Azt írják: felháborító, hogy elítélt bűnözők osztják az észt a maffiabaloldalon és hajtóvadászatot folytatnak tisztességes magyar vállalkozók ellen.
Fidesz: Elítélt bűnöző a szocialisták sorai között

A közlemény előzménye egy sajtótájékoztató, melyet Czeglédy Csaba tartott a Domus üzletközpontnál nyílt dohánybolt ügyében, ahol vádaskodások hangzottak el a jobb oldal és a trafik ügy kapcsán.

Reakcióként a  Fidesz - MPSZ Szombathelyi Szervezet közleményében a következők olvashatóak:

A szocialisták szombathelyi frakcióvezetőjét, Czeglédy Csabát korábban adócsalás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítélték. Ezek után még a maffiabaloldal papol olyan tisztességes vállalkozóknak, akik nyílt és törvényes eljárás keretében nyertek árusítási jogot?

A szocialisták kormányzása alatt pályáztatások nélkül, a kulisszák mögött kötöttek paktumot a multikkal, hagyták, hogy ők tegyék zsebre a profitot. Most pedig lejárató hajtóvadászatot folytatnak több mint 5000 magyar kisvállalkozó ellen. Korrupcióval vádaskodnak, miközben ők maguk azok, akik korruptak: kiderült, hogy az alvilág rendszeresen hordta a hálapénzt a szocialista politikusokhoz. A baloldalon tomboló korrupciót saját maguk is elismerik: Bajnai Gordon szerint is meglehetősen „korrupt hely volt Magyarország a 2010 előtti időszakban”, Gyurcsány Ferenc bevallotta, azért hagyta ott az MSZP-t, „mert ott loptak”. Mesterházy Attila elismerte, hogy neki is hatalmas gondot jelentenek szocialista párttársainak korrupciós ügyei.

Szemben a Gyurcsány-Bajnai-kormánnyal a dohány-kiskereskedelem mostantól a multik helyett, a családi vállalkozások kezébe kerül. Tízszer annyi családi vállalkozás jut megélhetéshez, mint korábban. Az új dohány-kiskereskedelmi rendszer nyilvánvalóan nem tetszik a baloldalnak, ahogy a rezsicsökkentés és a bankadó se. A baloldal soha nem a magyar emberek oldalán áll, hanem a multik és a bankok oldalán áll.

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére