Sodrófával hadonászó férfit fogtak a szombathelyi rendőrök

Frisss • 2013. július 19., péntek •
Az elmúlt 24 órában is akadt dolga a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak. Többek között lopás, baleset és egy sodrófával hadonászó férfi miatt is intézkedniük kellett a járőröknek. Rendőrségi hírek Vas megyéből.
Sodrófával hadonászó férfit fogtak a szombathelyi rendőrök

A járőrök 2013. július 18-án reggel egy 23 éves helyi férfit állítottak elő a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, mert az intézkedést megelőzően az utcán egy sodrófával hadonászott. A rendőrök T. Benjamint gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a járőrök  2013. július 18-án délután a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 33 éves R. Ervint is, akit az egyik helyi műszaki áruházban lopáson tetten értek. Az elkövető két laptopot kísérelt meg eltulajdonítani. A férfit a rendőrségen gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben büntetőeljárást indítottak.

Egy 54 éves oszkói férfi 2013. július 18-án este betörte az egyik szombathelyi üzlet ablakát és szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani, miközben tetten érték. A férfit a rendőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A rendőrök 2013. július 18-án este a Körmendi Rendőrkapitányságra előállították azt a helyi nőt, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a délután folyamán egy közlekedési manőver kapcsán tettleg bántalmazott egy szintén helyi lakost. A 22 éves U. Hajnalkát a rendőrségen gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

közösség

további frisss

lap tetejére