Lopás, bántalmazás- rendőrségi hírek

Frisss • 2013. szeptember 19., csütörtök •
Fiatalok műszaki cikkeket akartak lopni- többek között ezért is intézkedniük kellett a rendőröknek az elmúlt 24 órában Vas megyében.

Két 17 éves és egy 16 éves szombathelyi lakost értek lopáson az egyik szombathelyi üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai 2013. szeptember 18-án. A fiatalok különböző műszaki cikkekkel kíséreltek meg fizetés nélkül távozni. A járőrök a fiatalokat előállították, kihallgatták és velük szemben a Szombathelyi Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

A csákánydoroszlói körzeti megbízottak állítottak elő egy helyi férfit Szentgotthárdról 2013. szeptember 18-án, mivel a megalapozott gyanú szerint egy másik férfivel szemben korábbi személyes sérelmét akarta megtorolni. Az 58 éves B. Ignácot a rendőrök kihallgatták és vele szemben a Körmendi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Egy nemescsói férfi az egyik kőszegi vendéglátó egységben előzetes szóváltást követően bántalmazott két nőt 2013. szeptember 18-án. Ezután a sértettek segítségére érkezett szombathelyi férfi is megütötte a bántalmazót. A rendőrök a 36 éves gyanúsítottakat előállították és velük szemben a Kőszegi Rendőrkapitányság garázdaság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

közösség

további frisss

lap tetejére