Női kézilabda: Ötödször is Haladás VSE győzelem!

frisss.hu • 2014. október 13., hétfő •
A Haladás VSE felnőtt női kézilabdacsapata a hétvégén, a Mohács otthonában előre hozott bajnoki mérkőzést játszott. A zöld-fehér lányok magabiztos játékkal, megérdemelten gyűjtötték be az újabb győzelmet. Az NBI/B, 13. fordulóból előrehozott bajnoki mérkőzésén MOHÁCSI TE - HALADÁS VSE 25 : 29. Képünkön Mayer Maya látható, aki 11 góljával a mezőny leggólerősebb játékosa volt.
Női kézilabda: Ötödször is Haladás VSE győzelem!

MOHÁCSI TE - HALADÁS VSE 25 : 29 (13:17)
 
Haladás VSE: Simona Hajduk – Mayer Maja 11/1, Pados Mónika 2, Debreczeni Luca 2, Szendrei Barbara 4, Pukler Glória 5, Szecsődi Vivien 3. Cserék: Tömő Alexandra - Mórocz Alexandra, Bolfán Nikolett, Jámbor Réka, Császár Zsófia 1, Gaylhoffer Ildikó 1. Edző: Bölöni Roland

 
A Mohács jobban kezdte a mérkőzést, feltehetően bizonyítani szerettek volna, hiszen ebben a szezonban még nem szereztek pontot. A Haladás aztán bemelegedett, és fokozatosan átvette az irányítást. Néhány pillanattól és technikai hibától eltekintve a szombathelyiek uralták a mérkőzést az ötvenedik percig. Ezt követően már több lehetőség kimaradt, ettől függetlenül megérdemelten nyertek, és szerezték meg az ötödik győzelmüket a bajnokságban. Ezzel az eredménnyel a Haladás VSE jelenleg a tabella élére ugrott.
 
Junior mérkőzés: Mohácsi TE-Haladás VSE: 32:31 (17:15)

közösség

további frisss

lap tetejére