Női kézilabda: Kiütéses győzelem a Magyar Kupában

szróbert • 2014. szeptember 19., péntek •
Ahogy a címben is szerepel, kiütéses győzelmet aratott a Haladás VSE NB I/b-s női kézilabda csapata, Tolnán. A Magyar Kupa első fordulójában tizennyolc (!!!) góllal verték Bölöni Roland lányai a hazaiakat. Vasárnap bajnoki meccs következik, ekkor Pilisvörösváron lép pályára a zöld-fehér csapat.
Női kézilabda: Kiütéses győzelem a Magyar Kupában
Magyar Kupa 2. forduló: Tolna KC – HALADÁS VSE 25 : 43 (11:22)
 

Haladás VSE: Tömő Alexandra – Szecsődi Vivien 1, Pukler Glória 5, Debreczeni Luca 5, Jámbor Réka 6, Győrffy Réka 6, Szendrei Barbara 5. Cserék: Simona Hajduk– Császár Zsófia 1, Mayer Maja 8/2, Gönczöl Tünde3, Gaylhoffer Ildikó , Mórocz Alexandra 1, Gerencsér Zsófia 1, Doncsecz Dorina 1. Edző: Bölöni Roland

A Haladás VSE csapata az NBII. Dél-Nyugati csoportjának tavalyi ezüstérmesével találkozott. Már a mérkőzés elején kiderült, hogy melyik csapat esélyesebb a győzelemre és így a továbbjutásra, ennek ellenére a szombathelyiek nem játszottak igazán jól az első félidőben. A zöld-fehér lányok a félidőre mégis magabiztos vezetéssel mehettek pihenőre (11:22). A második játékrészben aztán ment minden az elvárásoknak megfelelően, Bölöni Roland csapatedzőnek sikerült játéklehetőséghez juttatnia az összes játékosát s végül magas pontarányú győzelmet arattak.

Bölöni Roland: A várakozásnak megfelelően, magabiztosan tudtunk nyerni.

közösség

további frisss

lap tetejére