Női kézilabda: Győzelem a fővárosban!

frisss.hu • 2014. október 06., hétfő •
Ezt a mérkőzést saját magunk tettük nehézzé, ennek ellenére magabiztos győzelmet arattunk, még ha ezt a tényt a végeredmény nem is tükrözi igazán - nyilatkozta honlapunknak Bölöni Roland, a Haladás VSE vezetőedzője, a FTC II. – HALADÁS VSE NB I/b-s női kézilabda rangadó után.
Női kézilabda: Győzelem a fővárosban!

NBI/B, Nyugati csoport Felnőtt, 4. forduló:
FTC II. – HALADÁS VSE 36 : 39 (18.19)
Haladás VSE: Simona Hajduk – Szecsődi Vivien 1, Pukler Glória 8, Debreczeni Luca 2, Jámbor Réka 2, Szendrei Barbara 7, Mayer Maja 10. Cserék: Tömő Alexandra – Császár Zsófia 7, Gaylhoffer Ildikó 2, Mórocz Alexandra, Bolfán Nikolett, Edző: Bölöni Roland

Vasárnap 16 órakor az FTC otthonában lépett pályára a Haladás VSE női kézilabdacsapata. A szombathelyi zöld-fehér gárda nehéz mérkőzést tudhat maga mögött, a találkozón szinte minden helyzet előfordult, ami kézilabdában elképzelhető. Több jó egyéni teljesítmény volt a csapatban, ráadásul a mérkőzést végig kézben tartották a mieink. Császár Zsófia remekül irányított, Mayer Maja, Szendrei Barbara és Pukler Glória pedig jó százalékkal lőtt kapura. A technikai hibák miatt azonban többször előfordult, hogy a Fradi 4-5 gólos hátrányból felzárkózott. Az előző fordulókhoz képest, most már magabiztosnak tűnt a csapat, főleg támadásban. A Haladás megérdemelten nyert a házigazda ellen, így a bajnokságban 4 győzelemmel továbbra is százszázalékosak.
A juniorok mérkőzésén ezúttal a Fradi csapata bizonyult jobbnak ,29:22-re győzték le a Haladás VSE fiatal csapatát.

 

közösség

további frisss

lap tetejére