Magyar érem a második napon!

Szita Róbert - Fotó: Bodorkós Máté • 2016. november 03., csütörtök •
Ezen a héten az asztalitenisz a király a sportok között Szombathelyen.
Magyar érem a második napon!

Az ITTF körverseny prémium kategóriás nemzetközi utánpótlás versenyén eddig minden az előírásoknak megfelelően zajlik, látszik, hogy rutinos a szervezőgárda. A magyar csapat szereplését eddig kisebb sérülések ugyan akadályozták, de sikerült úrrá lenni ezeken. A mieink közül a Halbrich Leoni - Fehér Orsolya páros az elődöntőig menetelt. A legjobb 4 között sajnos már vereséget szenvedtek, mégis úgy ítélem meg, hogy ez az érem egy szép fegyvertény volt.

Összességében eddig elégedettek lehetünk, de a serdülő fiú csapat akár a döntőig is eljuthat – ezt csütörtök délután dr. Paár Dávid, a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) sportigazgatója nyilatkozta honlapunknak. 

Csütörtökön egyébként a junior egyéni és páros selejtezőket, majd a döntőket is lebonyolították már. A versenyek eredményeiről ITT kapnak teljes képet.  

Az Aréna Saváriába továbbra is érdemes kilátogatni, hiszen pénteken a junior és kadet csapat kvalifikációt, szombaton a junior és kadet csapat döntőt, valamint a kadet egyéni és páros kvalifikációt rendezik meg. Vasárnap a kadet egyéni és páros döntőkkel ér véget a szombathelyi asztalitenisz-dömping. 

A versenyek térítésmentesen látogathatóak, a tombolasorsolás eredményeként pedig értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a sportág szerelmesei.  

Fotóink a junior lányok és a junior fiúk legjobb 4 közé jutásért lejátszott mérkőzésein készültek.   

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére