Így nyitott a H&M a Plázában

frisss.hu, fotó: Hornyák Emőke • 2015. november 30., hétfő •
A helyszínről jelentkezünk…
Így nyitott a H&M a Plázában

És eljött a nagy nap, amire évek óta annyi szombathelyi várt, kinyitotta kapuit a H&M városunkban! Miután az elmúlt időszakban több H&M-es akciót és nyitást rendkívüli események kísérték, úgy gondoltuk, hogy a helyszínről jelentkezünk és folyamatában számolunk be a szenzációs eseményről!

Először is szembetűnő, hogy a parkolók – mind a mélygarázs, mind a felszíni részen, sőt, a szomszédos Penny Marketnél is - dugig tele vannak, szinte lehetetlen szabad helyet találni.

A Plázában akkora sor alakult ki már 10 óra előtt – nyitás 11 órakor – hogy a H&M bejáratától, ami a Pláza főbejáratánál található egészen a lépcsőig tart. Biztonsági őrök és rendőrök vigyáznak a kulturált, civilizált állapotok fenntartására, ezért kordonokkal alakítják ki a sorokat.

Érdekes, hogy szinte csak hölgyeket látunk a bejutásra várakozni.  A H&M kirakatában a legújabb, Katy Perry-s kollekció képei láthatók.

A Pláza épülete kívülről, belülről karácsonyi hangulatban várja a vásárlókat, közben nyit a többi üzlet is folyamatosan.

A H&M bejáratánál egy nagy, piros szalag várja a vásárlókat és általánosan nagyon jó a hangulat, nyoma sincs a máshol előfordult agresszív tolakodásnak.

A hangulat egyre fokozódik, Katy Perry száma hallható, de olyan hangerővel, hogy még a szomszédban is hallják!

A H&M alkalmazottai táncolnak! Legalább 150-200 ember várja a nagy pillanatot. Mindenki fotóz mindent, és elkezdődött a visszaszámlálás is!

Ezek már a nyitás pillanatai:

 
A hangulat a tetőfokára hágott, a H&M mindent megtett a cél érdekében.
 
 
Visszaszámlálás:
 
 
Kinyíltak az ajtók, és végre, végre birtokba vehették a vásárlók a "MI" H&M-ünket.
 
 
Tolakodásnak, lökdösődésnek nyoma sincs, mindenki nyugodtan halad befelé a boltba, hiába, na, ez itt kérem mégiscsak Nyugat-Magyarország!
 
 
Mi sem jöttünk ki üres kézzel:

 

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére