Kombinált jegyet biztosít a GYSEV a VOLT Fesztiválra

szróbert • 2014. június 24., kedd •
Kombinált jegyet biztosít a július 2-6 közötti VOLT Fesztiválra érkezőknek a GYSEV Zrt. A vasúttársaság és a Kisalföld Volán megállapodása értelmében a VOLT vonattal és a menetrendszerinti regionális GYSEV-járatokkal érkező fesztiválozók a jegy felmutatásával a soproni helyi autóbuszközlekedést is használhatják. A kombinált jegyek diákigazolvánnyal vehetők igénybe.
Kombinált jegyet biztosít a GYSEV a VOLT Fesztiválra

A VOLT kombinált jegy vásárlója nem csak a VOLT vonaton utazhat: a fesztivál ideje alatt a Kisalföld Volán helyi soproni, menetrendszerinti autóbuszjáratain is korlátlan számú utazásra jogosult. A VOLT vonatok a fesztivál nulladik napján, továbbá a rendezvény zárásakor, vasárnap és hétfőn közlekednek.

A vasúttársaság emellett kedvezményes regionális VOLT kombinált jegyet is kínál a fesztivál látogatóinak. Ennek lényege, hogy azok az utasok, akik a GYSEV valamelyik regionális járatával érkeznek a fesztiválra, az egy útra szóló vagy menettérti kombinált jeggyel a Kisalföld Volán helyi soproni autóbuszjáratain korlátlan számú utazásra jogosultak.

A kombinált egy érvényes belföldi és nemzetközi, nappali és esti tagozatra szóló diákigazolvánnyal vásárolható meg a kijelölt jegypénztárakban és fesztivál honlapján. 

közösség

további frisss

lap tetejére