Alba - Falco döntő lesz!

Szita Róbert-falcokc.com - Fotó: frisss.hu • 2017. június 03., szombat •
Ma este eldőlt, hogy az Alba Fehérvár 3-1-re megnyerte a párharcot a ZTE ellen, így június 7-én Székesfehérváron megkezdődhet az Alba - Falco döntő. A sárga-fekete játékosokat kérdeztük az esélyekről.
Alba - Falco döntő lesz!

Váradi Benedek csapatkapitány: hatalmas eredmény már a döntőbe jutás is! Innentől tényleg tét nélkül játszhatunk, hiszen bárki ezt mondja nekünk a szezon előtt, mi aláírjuk.

Viszont, ha már itt vagyunk természetesen szeretnénk megnyerni a bajnokságot. Talán a ZTE-vel a pályaelőny miatt szívesebben játszottam volna, egy biztos, az Alba ellen is hatalmas mérkőzések lesznek. Nagyon várom már a döntőt!

Tóth Norbert center: a pályaelőny és a hangulat miatt a Zetének örültem volna jobban, de a realitás és a megérzés alapján is az Alba lett az ellenfelünk a döntőben!

Simon Kristóf irányító: kemény derbi lesz, úgy érzem! Nekünk a pályaelőny szempontjából a ZTE jobb ellenfél lett volna, hiszen a csapatuk sem olyan mély, mint a fehérváriaké. Mi már elkezdtük a felkészülést a döntőre, készen állunk az Alba ellen!

A ZTE - Alba párharc 4. meccsét ma este rendeték Zalaegerszegen, az Alba 79-74-re nyert, így június 7-én megkezdődhez a finálé.  

 

közösség

további frisss

lap tetejére