Kosaras Szombathely legjobb pasija

Frisss • 2012. május 27., vasárnap •
A Frisss.hu arra kérte olvasóit, szavazzanak kit tartanak Szombathely legjobb pasijának! A jelöltek egy szubjektív 10-es listán sorakoztak fel, rájuk összességében több ezer szavazat érkezett az egy hét alatt. Toronymagasan nyert a Falco ifjonc kosarasa, míg a második helyet egy tanár-műsorvezető, a harmadikat pedig egy ex-kosárlabdázó pszichológus szerezte meg. Íme a szavazás végeredménye.

Az első helyezett Szanati Mátyás - Falco

Meggyőző előnnyel a szavazatok többb mint 1/3-val, 33%-val nyerte meg a szavazást a Falco szemtelenül fiatal kosárlabdázója, Szanati Mátyás. A képezeletbeli dobogó második fokára a pedagógusok gyöngye a FrisssFM műsorvezetője Pezenhófer György állhat fel a szavazatok 16%-val. A szavazás bronzérmese az ex-kosárlabdázó, a már pszichológusként ténykedő Pankár Tibor lett, a szavazatok 14%-val.

Pezenhófer Gyuri második helyezett

A többi szavazaton szorosan osztozot a mezőny, Kirchnopf Gergő, az Ocho Macho frontembere a voksok 9%-t szerezte meg, míg egyaránt 7-7 %-on osztozik Nagy Dániel labdarúgó, valamint Horváth Áros színész. Őket a szvazatok 5%-val a sorban Szakály Gábor politikus követi, aki csak pár szavazattal előzte meg a Falco vezetőedzőjét Bence Tamást. A sort két élsportoló zárja, Dancsó Zoltán világbajnok kick-boxos a szavazatok 3, míg Halmosi Péter a Haladás labdarúgója összesítésben 2%-ot kapott.

Harmadik helyezett - Pankár Tibor

A  nyertest a FrisssTV stábja elkíséri egy napján, elkészíti kedvenc ételét.

Korábbi kapcsolódó cikkünk: Ki Szombathely legjobb pasija?

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére