Túlbuzgó állampolgár panaszkodott Shane Tusup mentős pólója miatt

• 2022. november 23., szerda •
Ismét panasz érkezett a Mentőszolgálat főigazgatójához, amihez ezúttal több fényképet is mellékelt egy felháborodott állampolgár - számolt be róla a szervezet a közösségi oldalán. A férfi azt sérelmezte az e-mailben - derült ki -, hogy Shane Tusup a mentők egyenruháját hordja.
Túlbuzgó állampolgár panaszkodott Shane Tusup mentős pólója miatt

"Kedves mentőigazgató! Nem tudom, tudnak-e róla, hogy Shane Tusup amerikai sztár gyakorta hordja a maguk uniformisát. Milyen jogon?????? Ezt engedélyezték? Egyáltalán hogyan kerülhetett hozzá ilyen ruha? Ez elfogadhatatlan! Nem hinném, hogy a mentősök örülnek, ha mások illetéktelenül használják a mentős ruhát. Tegyen lepéseket!"

A főigazgató válaszából kiderül - írják -, hogy az edző rendszeresen támogatja a mentők sportegyesületét, segítve ezzel az életmentők szolgálatok utáni rekreációját és pihenését. A panaszolt ruhadarab egyébként nem az egyenruha része, ilyen úgynevezett "futópólót", amin az Országos Mentőszolgálat Sportegyesület lógója látható, az aranyfokozatú támogatók kaptak, akik bármikor büszkén viselhetik azt.

A főigazgató továbbá megköszönte a panaszosnak - írják a posztban -, hogy figyel az Országos Mentőszolgálat reputációjára, és biztosította róla, hogy továbbra is mindent megtesz a szervezet arculati elemeinek védelme érdekében.

Forrás, kép: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

közösség

további frisss

lap tetejére