Tulajdonosváltás a Szombathelyi Haladás futball klub háza táján

vaol.hu • 2022. július 01., péntek •
A gazdasági stabilitás és az elkötelezett professzionális szakmai munka feltételeinek folyamatos biztosítása a cél a Szombathelyi Haladásnál, ezért tulajdonosváltásról döntöttek a futball klubot üzemeltető gazdasági társaság minősített többséget biztosító befolyással rendelkező tulajdonosánál, a Haladás Marketing Kft.-nél - írja a vaol.hu.
Tulajdonosváltás a Szombathelyi Haladás futball klub háza táján

Ennek, a labdarúgó klubot üzemeltető gazdasági társaságnak  a tulajdonosa 2022. július 01-től Homlok Zsolt, aki így a jövőben közvetlenül tudja segíteni a szombathelyi labdarúgó klubot a kitűzött célok elérésében. 

Az új tulajdonos célja a kiszámítható, átlátható, stabil gazdasági háttérrel megvalósítható építkezés. A patinás futball klub belátható időn belül a hazai bajnokság első osztályában kíván szerepelni. A stabil működés és a fejlődés érdekében további befektetők és támogatók érkezésére is számítanak a klubnál.

Séllei Árpád továbbra is a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezető igazgatójaként folytatja a munkát. A felkészülést Németh Szabolcs vezetőedző és Mészöly Géza szakmai vezető irányítása mellett kezdte meg a következő idényre a Haladás. Egyelőre nyolc új, motivált - többen közülük helyi kötődéssel rendelkező - játékos erősíti a csapatot, de még további játékosok érkezésével is számolnak a szezon megkezdéséig. A tulajdonos, a vezetők és a csapat egyaránt számít a szurkolók támogatására.

Kép: Szombathelyi Haladás

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére