Több fotót egy képre? Akkor montázs!

szponzorált tartalom (x) • 2020. augusztus 12., szerda •
A vászonkép minden tekintetben csodás dekoráció, és akár ajándék is lehet. Így rendkívüli népszerűségnek örvend, nem csak hazánkban, de az egész világon. Nagy dilemma szokott lenni azonban, hogy melyik fotóból készüljön a vászonkép. A montázs esetében ezzel nem kell bajlódni!
Több fotót egy képre? Akkor montázs!

Néhány gondolat a vászonképekről

A vászonkép csodás dekoráció és kitűnő ajándék akár ballagás alkalmára, esküvőre, évfordulóra, karácsonyra vagy csak úgy. Sőt, többfajta vászonkép közül is válogathatsz. Dönthetsz többrészes vászonkép mellett, de választhatsz montázs- vagy mozaikképet is.

Előfordulhat, hogy egyes emberek fejében konkrét elképzelés van a vászonképeket illetően. Viszont a többségnél, amikor arra kerül a sor, hogy kiválassza a megfelelő képet, némi bizonytalanság foghatja el, hogy melyik is lenne a tökéletes választás. A montázsképek esetében ettől nem kell tartanunk, ugyanis egy képen több fotót is bátran elhelyezhetünk. Ez pedig nem csak megnyugvást hoz számunkra, de valóban igényes és elegáns megjelenést is kölcsönöz neki. Minőségi montázsképek rendeléséhez nézz körül a vaszonkep.hu oldalán!

A montázsképek elkészítésének menete

A montázsképek elkészítésének menete hasonló a többi vászonkép elkészítéséhez. Ugyanis ennek elkészítése is 3 lépésből áll: kép kiválasztása és megtervezése, nézőkép küldése és megrendelés. Tehát az első dolgod, hogy kiválaszd azokat a képeket, amelyeket majd a vásznon szeretnél látni. Ezek a képek lehetnek egy téma köré csoportosíthatóak, ami egy számodra kedves eseményt jelenít meg. De lehet teljesen különböző is, számodra fontos emlékekből.

Ha mindez megvan, következik a képek elhelyezése a vásznon. Ezt a szakemberek is el tudják készíteni, de van arra is lehetőség, hogy te saját magad tervezd meg, így biztosan olyan lesz, mint amilyet elképzelsz. Ilyenkor fontos figyelembe venni, hogy melyek azok a képek, amelyeket inkább előtérbe helyeznél. Ezeknek a méretét állíthatod nagyobbra, valamint megtervezheted a képek elhelyezését is. Ez lehet akár rendezett formában, de dönthetsz egy rendezetlen megjelenés mellett is. Mindegyik egyedi és különleges megoldás lehet.

Minden esetben, akár te tervezted meg a képet, akár a szakemberek, mindenképp küldeni fognak neked egy nézőképet. Itt már pontosan látni fogod, hogy fog kinézni majd a kért vászonkép. Ekkor még van lehetőséged változtatni, hogy tényleg olyan legyen az eredmény, mint ahogy képzelted. A szakemberek pedig igyekeznek a te elképzeléseid szerint alakítani rajta. Majd csak ezután kezdik el legyártani, és utána csak annyit kell tenned, hogy boldogan helyezed fel a faladra és hagyod, hogy vendégeid csodálják.
 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére