Sétával, fotóval adnának erőt a Dokinak a gyógyuláshoz - összefogott az állatbarátok közössége

• 2021. október 13., szerda •
Nem várják ölbe tett kézzel az állatbarátok, hogy dr. Varjú Gábor felgyógyuljon nemrég elszenvedett balesetéből, inkább összefognak, és ezzel üzennek az elismert szombathelyi állatorvosnak.
Sétával, fotóval adnának erőt a Dokinak a gyógyuláshoz - összefogott az állatbarátok közössége

"Akinek állata van, mindenki ismeri dr. Varjú Gábor nevét"

- így kezdődik a Facebookon is közzétett jövő szombati esemény leírásának bevezetője. És valóban így van, de nem csupán a gazdik és az ismerősök aggódnak a Dokiért, hanem a Fekete István Állatvédő Egyesület tagsága is, akik megyeszerte segítenek a bajba jutott állatokon. A civil szervezet most összefogást kezdeményez, és egy olyan közös kutyasétáltatásra hívják a város polgárait, amellyel szeretnék megmutatni kiállásukat dr. Varjú Gábor mellett.

"Évtizedek óta gyógyítja kedvenceinket, segít a bajba jutott állatokon, embereken is. Óriási sportember, küzdő. Most neki van szüksége a gyógyuláshoz a szeretet erejére"

- fogalmaznak a szervezők, és azt kérik, hogy fogjon össze a megye legnagyobb állatos közössége egy program erejéig. Így kívánnak üzenni, és dr. Varjú Gábor gyógyulását segíteni.

2021. október 23-án, szombaton 10 és 15 óra között, folyamatos indulási lehetőséggel várják a segíteni szándékozókat a Vízöntő utca 7. szám alá. Innen indulva, kijelölt útvonalon, pár kilométeres távot lesétálva, lefutva, kutyusokkal, családdal, barátokkal igyekeznek megmutatni a Dokinak, hogy mellette állnak. Azt írják, kutyust akár biztosítanak is azoknak, akik állat nélkül jönnek.
Jelképes nevezési díjat szednek, fejenként 1000 forintot, de ami ennél is többet érhet: minden résztvevőről készülne fotó is, amit dr. Varjú Gábor családjához juttatnak el. A szervezők szeretnék, ha tudhatná, mennyi "mancsos" szíve dobban érte.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére