Megszólalt a férfi, akit letepertek Jakab utcafórumán

• 2021. szeptember 10., péntek •
A férfi most a Blikknek mondta el, szerinte hogy történt az eset.
Megszólalt a férfi, akit letepertek Jakab utcafórumán

Ahogy arról mi is beszámoltunk: megjelent egy férfi a Jobbik hajdúhadházi utcafórumán, aki – Jakab Péter elmondása szerint – zaklatta a választókat, majd megrúgta egyik munkatársát. Ekkor megjelent a fórum lebonyolításáért felelős egyik rendezvénybiztosító, hogy ártalmatlanítsa a férfit.

A szóban forgó férfi, Rubi Gergely most a Blikknek mondta el, szerinte hogy történt az eset.

„Mindennap erre sétáltatom a kutyámat, aznap itt volt a Jobbik elnöke. Én a régi, a tíz évvel ezelőtti jobbikosokkal beszélgettem, tőlünk ötven méterre zajlott a lakossági fórum, vagy húsz résztvevővel és harmincfős rendezői gárdával. Ekkor láttuk, hogy az általunk épített Trianon-emlékműre ráül az egyik rendező. Rászóltunk, de még a lábát is feltette” – idézte fel a férfi saját szemszögét, elismerve, hogy ekkor már erélyesebben szólt az illetőre.

„Odasietett pár zűrös arc, fenyegetőztek, szemből egyikük lökdösni kezdett, ütött is felém, próbáltam védekezni, ütöttem én is. Hátrálás közben hátulról valaki elkapta a nyakam, fojtogatni kezdett. Rúgtam, kapálóztam, egyik kezemben a kutya póráza, a másikkal a nyakamat igyekeztem kiszabadítani, mert nem kaptam levegőt. Ekkor végre a földre dobott a hátsó támadó, közben a kutyámat is rugdosták”

– állítja Rubi.

Forrás: atv.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére