Közösen került bódult állapotba Nemény András és a Nyugat.hu szerkesztősége?

Vajda • 2021. szeptember 24., péntek •
Ismét beégett Nemény András és kommunikációs csapata, de a baloldali propagandalap, a Nyugat.hu is házhoz ment a pofonért.
Közösen került bódult állapotba Nemény András és a Nyugat.hu szerkesztősége?

Miközben Ungár Péter vékony hangján sírja tele hétről hétre az online teret azzal, hogy Szombathely városa egy fillér támogatásban sem részesült, a szombathelyi városvezetés most mégis megítélt forrást kért számon Hende Csabán és a kormányon.

Az erősen baloldali Nyugat.hu írta meg elsőként, majd ahogy az lenni szokott, ezt átvette az úgytudjuk.hu is, hogy a megítélt támogatásról szóló döntés nem jelent meg a Magyar Közlönyben, és nem is érkezett meg a város számlájára. Ahogy az szintén lenni szokott, polgármesteri hivatalból érkező információkra hivatkoztak.

Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője viszont a Facebookon tudatta, a hírekkel ellentétben megjelent a Magyar Közlönyben, és megérkezett a forrás a város számlájára.

Kiderült tehát, hogy ismét hazudtak. Nem lehet tudni, hogy azért, mert valami különleges bódítószertől elveszítették a maradék józan eszüket is, és Nemény András egyszerűen nem vette észre/nem figyeli, hogy mennyi pénze van a városnak, vagy úgy döntöttek, hogy az unalomba fulladó előválasztási kampányt próbálják meg egy újabb hazug botránnyal felturbózni.

Úgy tűnik, a helyi baloldal továbbra is Gyurcsány Ferenc szellemi örökösének tartja magát. Ebben a rendszerben ugyanis az a dicsőség, ha hazudnak reggel, délben meg este, és trükkök százaival próbálják meg elbizonytalanítani a választókat.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére