Kihajolt a vonatablakon, levitte a fejét a szembejövő expressz

frisss.hu, dailymail.co.uk • 2016. augusztus 08., hétfő •
Az utasok sokkot kaptak az angliai eset miatt.
Kihajolt a vonatablakon, levitte a fejét a szembejövő expressz

A Gatwick Expressen utazott az a 24 éves férfi, aki a London dél-nyugati részén lévő Wandsworth Common állomásnál kihajolt a vonat ablakán, de a szembe érkező másik expressz elütötte a fejét. Szemtanúk szerint sokkoló volt az eset, "a férfi feje egyszerűen lerepült" - nyilatkozott több utas is. 

A rendőrségen kívül mentőegységek és egy helikopter is azonnal a helyszínre ment, de a férfi életét már nem lehetett megmenteni. A hivatalos közlemény szerint délután fél hatkor történt az eset, amelyben egy utas kihajolt A Gatwick Express ablakán és nem vette észre a másik vonatot, ami elütötte. A férfi azonnal életét vesztette. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta, az eset vizsgálata megkezdődött. 

Egy Rhianna nevű utas elmondta, hogy a kocsiban 15-20 utas tartózkodott az eset idején. 

"A szerencsétlenül járt férfi kidugta a fejét az ablakon, gyakorlatilag nem vette észre, hogy jön szembe egy másik vonat, aztán csak azt láttuk, hogy lerepült a feje."

Az utasok sokkot kaptak, sikítoztak, kiabáltak, mindenki futni kezdett, majd megállt a vonat. Két nőt külnösen erősen megviselt az eset.

"Az egyik nő, aki végignézte az esetet sírógörcsöt kapott"- mondta Rhianna. 

A közösségi portálokon sokan a vasúttársaság felelősségét vetették fel, amiért olyan ablakokat használnak, amelyeken ki lehet hajolni. A megoldás az olyan szűk nyílás, amin nem fér át egy ember feje - vélték többen is. 

 

 

 

 

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére