Halász Bence: újabb egyéni csúcs!

Szita Róbert - Tóth Arnold • 2016. április 03., vasárnap •
Nagyon keményen edz és egyre nagyobbakat dob Halász Bence. A Dobó SE 18 éves atlétája szombaton, a téli versenysorozat utolsó állomásán 71,80 méterre hajította a 7,26 kg-os kalapácsot, ezzel már Pars Krisztián korosztályos rekordját ostromolja.
Halász Bence: újabb egyéni csúcs!

A Dobó SE edzője, Németh László honlapunknak elmondta, hogy nagyon örül a szombati eredményeknek, hiszen többen is kiválóan teljesítettek. 


Halász Bencének egyre inkább sikerül javítania a technikáján, és most is úgy láttam, hogy maradt még korrigálni való, szóval szerintem hamarosan még nagyobbakat is dob majd. Most több mint fél métert javított egyéni csúcsán és szerintem nincs megállás – tette hozzá az utánpótlást kiválóan ismerő tréner, aki azt is elmondta nekünk, hogy Bence teljesítményén kívül Németh Eszter, Varga Donát és Rába Dániel dobásai is arról győzték meg, hogy jó úton haladnak, és egyre jobb eredmények várhatók tavasszal és nyáron.      

Másik olimpiai reménységünknek, Gyurátz Rékának ezúttal 65 méter 94 centiméterre szállt a szere.

Ma ekkora sikerült, de lesz ez még sokkal jobb is – nyilatkozta honlapunknak a 19 esztendős kalapácsvető. 

A Dobó SE legjobbjai április 9-én újra elutaznak Dél-Afrikába és az itthoninál is optimálisabb körülmények között folytatják a felkészülést az esztendő legnagyobb versenyeire.  

 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére