Gyorsan gyarapodnak a közösségi napelemek New York városában

szponzorált tartalom (x) • 2022. május 16., hétfő •
Világszerte egyre dinamikusabban növekvő tendenciákat figyelhetünk meg, ami a napenergia felhasználásának mértékét illeti. Így van ez New York városában is, s lehet ez így nálunk, Magyarországon is. Te is sokat tehetsz ennek érdekében!
Gyorsan gyarapodnak a közösségi napelemek New York városában

Mit tehetünk, s mik a New Yorkot illető új eredmények? Olvasd el cikkünket, és megtudod!

Miért olyan fontosak a napelemes rendszerek?

Az egyre modernebb technológiák, mint az A1Solar-nál elérhető Q Cells napelemek lehetővé teszik, hogy egyre többet hozhassunk ki a komplett rendszerekből. Az első és legfontosabb, ha a napelemes modulok jelentőségét nézzük, az az, hogy mi magunk is védjük a környezetet azáltal, hogy megvalósítjuk azt, hogy saját energiaszükségleteinket a napenergia felhasználásával fedezzük. 

Ez pedig napjainkban az egyik legfontosabb feladat, ha esélyt szeretnénk adni az emberiség és a világ számára a túlélésre. Már réges rég túl vagyunk azon a ponton, hogy ebben kételkedjünk, hiszen szó szerint nap mint nap a saját bőrünkön érzékeljük a klímában bekövetkező változásokat, amelyek aztán egyéb következményeket vonnak maguk után.

Mi mit tehetünk az ügyért, és milyen saját hasznunk társul hozzá?

Akár magánszemélyként, akár vállalatként is lehetőségünk van arra, hogy zöldebb energiára váltsunk, ehhez pedig igénybe vehetjük az aktuálisan elérhető pályázati, támogatási lehetőségeket is. A modern napelempanelek, mint amilyen a kiváló teljesítményű Q Cells is, segítenek megvalósítani azt a rendszert, amellyel elérhető a nulla forintos villanyszámla.

De nem kell megvárni azt, hogy befektetésünk eredménye a havi költségeinkben hozza vissza magát, hiszen azonnali eredményeket is elérhetünk, mint például az ingatlan eladási árának növekedése, valamint értékesíthetőbbé válása. Ez pedig akkor is érték, ha az adott pillanatban még nem szeretnénk megválni tőle.

Mit tudhatunk New York új eredményeiről?

A sikeres külföldi példák mindig motiválóan hatnak ránk. Tekinthetjük ilyen ösztönzőnek New York városát is.

A legújabb eredmények alapján ugyanis meghaladták az 1 GW kapacitást a közösségi napelemek kivitelezésének terén. A jelenlegi kormányzó, Hochul, a bejelentéséhez azt is hozzátette, hogy 2030-as céljuk a 10 GW-nyi teljesítmény meghaladása lesz. Ez azt jelenti, hogy az állam energiaigényének nagyjából 70%-nyi részét képesek lesznek ekkorra napelemes modulok segítségével előállítani és garantálni. 

Ez az eredmény abból a tekintetből nézve is rendkívül izgalmas, hogy amellett, hogy komoly mérföldkőnek számít, egyszersmind intenzív, dinamikus növekedést, valamint fejlődést mutat ezen a területen. 

Szintén nagyon fontos, ahogy nálunk is volt erre példa a 100%-os napelemes támogatás keretében, itt is célzott törekvések valósulnak meg annak érdekében, hogy azok, akik hátrányos helyzetben vannak, szintén lehetőséget kapjanak a fejlesztésre. 

Támogatások, pályázatok továbbra is elérhetőek azok számára, akik elkötelezettek afelé, hogy minden pozitív következményét kiélvezzék annak, hogy zöld energiára váltanak.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére