Ezek a legjobb telefonos applikációk pároknak

frisss.hu • 2016. január 13., szerda •
Ha elönt a rózsaszín köd és kis szívecskék röpködnek mindenfelé, viszont nincs elég időtök egymásra? Eláruljuk, mely applikációkkal lehet még inkább jó egy párkapcsolat.
Ezek a legjobb telefonos applikációk pároknak

Couple

Már rögvest az indítás után meg lehet hívni a párodat, akivel lehet itt is chatelni, ha unnátok az iMessages-t. De ne gondoljátok, hogy csak írogatni lehet, itt lehetőség van videó vagy hang üzeneteket is továbbítani, esetleg rajzolni a másiknak. Van egy gomb, hogy közölhesd a pároddal, ha éppen rá gondolsz, sőt akár virtuális csókot is küldhetsz neki. Ez utóbbi úgy néz ki, hogy lenyomva tartani a kijelzőn az ujjunkat, majd erre a másik fél kap egy push értesítést, hogy éppen várunk a csókra. Neki is ugyanoda kell tartani a kijelzőn az ujját és ekkor sikerül ez a művelet. További nagy előnye a feledékeny férfiak esetében, hogy értesítést küldd, ha éppen születésnapja, névnapja van valakinek, sőt az évfordulós időpontot is be lehet táplálni. Az alkalmazás ingyenes.

Simply Us

Ez egy naptárszinkronizáló program nagyon elfoglalt pároknak. Így nem kell rögtön egyeztetni ha étterembe mennétek, csak betenni a közös naptárba és a másik már láthatja is, hogy este mi lesz a program. Amúgy ezen kívül lehet közös bevásárló listát is írni, ami sokszor szintén jól jöhet.

Loving-Couple Essentials

Arra az esetre jó ez az app, ha nem tudtok együtt aludni. A telefon már érzékeli mikor alszik vagy éppen mikor van ébren a párod, így  egy szerelmes üzenettel akár ébresztheted te is. 

Kindu

Azoknak való, akik nem merik szemtől szemben elmondani, mire vágynak az ágyban. Ez az app kérdéseket tesz fel a titkos vágyaidról és ezek alapján elemzi, mire vágysz igazán. 

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére