Egy kisgyerek is végignézte, amint az öngyilkos tini leugrik a budapesti panelház tetejéről

vaol.hu • 2023. január 16., hétfő •
Egy házaspár a kislányával éppen kutyát sétáltatott csütörtök este a XVII. kerületi Pesti úton, amikor óriási puffanásra lettek figyelmesek.
Egy kisgyerek is végignézte, amint az öngyilkos tini leugrik a budapesti panelház tetejéről

Újabb borzasztó részletek derültek ki arról, ahogy a panelsoron kétségbeesetten próbálták megmenteni a tizedikről kiugró 17 éves fiú életét - írta a vaol.hu.

Az éppen arra sétáló család a puffanás után egyszer csak meglátta egy fiatal fiú összetört testét:

a fiatalember mezítláb, egy szál nadrágban hevert a földön.

Az asszony remegő kézzel tárcsázta a mentőket, miközben a kislány és apukája sokkolva álltak a kutyával. Pillanatokon belül megjelent a lezuhant fiú édesapja, aki a második emeleti lakásából rohant le, hogy megpróbáljon segíteni magatehetetlen fián. A felbukkanó járókelőkkel együtt, a mentők telefonos instrukciói alapján próbálták életben tartani a fiút.

A mentők folytatták az újraélesztést, miközben a háromtagú család – anyuka, apuka és a kislány – dermedten állt és végignézte az eseményeket.

A fiú fejét az édesapja tartotta, miközben a mentők próbálták újraéleszteni – sikertelenül: a fiú elhunyt.

A tini éppen az édesapjánál volt vendégségben, amikor megtörtént a tragédia: egyszer csak felment a tizedik emeletre, kinyitotta a szemétledobó ablakát, majd a mélybe vetette magát – írja a Metropol.

A lakók szerint a fiú édesapja külföldön dolgozik egy német autógyártónál, és csak ritkán jár haza, a fiával többnyire csak kéthetente szokott találkozni.

A fiú odavolt a rockzenéért, és gyakran járt koncertekre – mondta az elhunyt ismerőse. A tinit mindenki szerette a házban, „nagyon rendes és kedves volt” – mondják a lakók, csak találgatni tudnak, mi vezetett a tragédiához.

Egy szemtanú részletesen elmesélte az újraélesztés drámai történetét:

Kép: hirzona.com

közösség

további frisss

lap tetejére