Döcögős első félidő után magabiztos győzelem

hv • 2023. november 20., hétfő •
Szombaton az újonc Hajdúnánás ellen folytatta nagyszerű sorozatát az SZKKA.
Döcögős első félidő után magabiztos győzelem

Az NB I.B 11. fordulójában -  ugyan a vártnál kissé nehezebben, de  – megőrizte hibátlan mérlegét, és magabiztosan áll a tabella élén a csapat. Talán a hosszú és fárasztó utazás az oka, hogy igencsak álmosan kezdte a mérkőzést Vida Gergő gárdája. Főleg a támadásokban rengeteg volt a hiba, szerencsére a védekezés jól működött. A 11. percig mindössze hat gól esett (3:3). Nem mondható, hogy ezután már potyogtak a gólok, hiszen a 20. percben is csak 6:6-ot mutatott az eredményjelző. Az utolsó tíz perc sem hozott változást, felváltva találtak egymás kapujába a küzdő felek, igaz, a házigazda egyszer sem vezetett. A pihenőre 9:9-cel vonultak a csapatok.

A szünet jót tett az SZKKA-nak, nyilván Vida mester helyére tette a dolgokat, hiszen mindössze négy perc leforgása alatt négy góllal elhúztak Pődör Rebekáék (9:13). Jóval koncentráltabban játszott a csapat, mint az első játékrészben. Ez az eredményen is meglátszott, a 38. percre már hatgólos lett a különbség (10:16), időt is kértek a hazaiak, ám ez sem segített rajtuk. Próbáltak felzárkózni, de az SZKKA nem engedte ki a kezéből a meccset. Végül öt góllal nyertek a lányok. Bár ezúttal nem játszottak jól, a lényeg az újabb győzelem. Most egy kéthetes bajnoki szünet következik, majd december 9-én, hazai pályán folytatódik a bajnokság.

NB I.B 11. forduló
Hajdúnánás, Hódos Imre Sportcsarnok,120 néző
Hajdúnánás SK  – Szombathelyi KKA 20:25 (9:9)

Játékvezetők: Matic - Nádasdi
Kiállítások: 4 + kizárás illetve 6 perc
Hétméteresek: 6/ illetve 1/1

SZKKA: Csatlós, Christe (kapusok) – Kazai 3, Pődör B. 3, Pődör R. 10, Szmolek 3, Kulcsár 1, Pálffy, 4 Szeberényi 1, Varga N., Balogh P., Böhm, Horváth A., Gönczöl. Vezetőedző: Vida Gergő

A Hajdúnánás legeredményesebb gólszerzője: Orsós A. 8

közösség

további frisss

lap tetejére