Appokból letölthető jegyzetek segíthetnék az ELTE-gólyák beilleszkedését

há • 2022. május 12., csütörtök •
Elsőéves közgazdász hallgató csoporttársaival együtt Takács Bálint Róbert is elvégezte az ELTE SEK-en tavaly indult Üzleti ismeretek a gyakorlatban elnevezésű kurzust. A társaságban vegyesen voltak kereskedelem és marketing, valamint gazdálkodási és menedzsment szakos diákok, és úgy tűnik, jól összedolgoztak, mert munkájukat oklevéllel ismerte el az egyetem és a kamara.
Appokból letölthető jegyzetek segíthetnék az ELTE-gólyák beilleszkedését

Hogy mi volt a haszna ennek a két féléves képzésnek? - Egyszerűen úgy fogalmaznám meg, hogy megtanultuk: ha van egy ötletünk, azt hogyan kell lépésről lépésre végigvinni - összegezte Bálint a tanultakat. A Frisss.hu-nak elmondta: a projekttémájuk az volt, hogyan tudnák teljesebbé, szórakoztatóbbá, élvezetesebbé tenni a hallgatói életet az egyetemen.

- Számunkra a közösségi élet fejlesztése, ezen belül is a gólyák, azaz az elsőévesek délutáni és hétvégi lehetőségeinek bővítése, illetve a tanulás segítése lenne a legfontosabb, ha a valóságban kapnánk ezt a feladatot. Erre számtalan ötlet felmerült, kiemelném a jegyzetek készítését. Ezt úgy kell elképzelni, hogy azok a diákok, akik még friss egyetemistaként nem ismernek sok hallgatót az intézményben, épp csak belecsöppentek az ELTE világába, nincs kitől elkérniük az órai vagy a háttéranyagokat, nos ők egy applikáció segítségével hozzáférhetnének a hiányzó ismeretekhez, letölthetnék az írásos, képi vagy videós anyagokat - részletezte Takács Bálint Róbert a projektjüket.

Nem merült ki ennyiben az ötlet: délutáni és hétvégi elfoglaltságra is lenne bőven javaslatuk, amelyek mind az elsőévesek dolgát könnyítenék meg. - Különböző szakesteket rendeznénk számukra, amelyek a közösségi életet pezsdítenék fel - jegyezte meg a most kurzust végzett közgazdász hallgató. Az is kiderült: ő maga nagyon szeret ide járni, így közel állt hozzá ez a feladat.

közösség

további frisss

lap tetejére