A Falco kupadöntőt, a Hali bajnokit játszik vasárnap

• 2021. április 10., szombat •
A szombathelyi kosarasok 19.30 órakor a Debrecen csapata ellen lépnek pályára a Magyar Kupa döntőjében, míg a zöld-fehér focisták a Merkantil Bank Liga 32. fordulójában lesznek érdekeltek.
A Falco kupadöntőt, a Hali bajnokit játszik vasárnap

Minden kétséget kizáróan két remek formában lévő együttes találkozik a kupadöntőben, ugyanis a Falco a négy között a Szolnokot, míg a DEAC a Körmendet győzte le több, mint magabiztosan. A mérkőzés külön érdekessége, hogy biztosan új név kerül fel a díszes serlegre. A vasi sárga-feketék ugyan már hat alkalommal is a fináléba kerültek, ám valamennyi alkalommal alulmaradtak. A 19.30 órakor kezdődő döntőt az M4 Sporttelevízió élőben közvetíti. Azt követően pedig felvételről adja le a Körmend és a Szolnok bronzmeccsét.

A Szombathelyi Haladás NB II-es labdarúgócsapata 17.00 órakor a Kazincbarcika gárdáját fogadja a Rohonci úti stadionban. A zárt kapus találkozót a vasi zöld-fehérek a 8., míg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyeiek a 18. helyről várják. A vendégeknél Tóth-Gábor Kristóf és Auer Ákos személyében az Illés Akadémia két korábbi növendéke is pályára léphet.

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére