35-szörös válogatott labdarúgót igazolt a Király SE

• 2020. augusztus 14., péntek •
A 401 NB I-es, 10 Bajnokok Ligája-selejtező, 18 Premier League- és 59 angol Championship-mérkőzés tapasztalatával rendelkező Halmosi Péter áll a klub szolgálatába.
35-szörös válogatott labdarúgót igazolt a Király SE

A Király Sportegyesület megyei I-es gárdájában folytatja pályafutását a 41. évében járó Halmosi Péter, aki az elmúlt 22 év futballtapasztalatát szeretné átadni új csapattársainak - jelentette be a klub honlapja.

- Az a karrier, ami Halmosi Peti mögött van, és az harcos, megalkuvást nem tűrő mentalitás, amit a pályán mindig is képviselt, példa lehet minden profi pályafutásra vágyó gyerek előtt. Meggyőződésem, hogy a pályán, és az öltözőben is nagy hasznára lesz csapatunknak, segít céljaink elérésében - fogalmazta meg várakozásait az egyesület névadó tulajdonosa, a 108-szoros válogatottsági rekorder, Király Gábor.

- Szombathelyen sokan tudják, hogy több szállal kötődünk egymáshoz Király Gabival, gyerekkorunk óta barátok vagyunk, a szüleink is rendszeresen összejárnak, az én kisfiam pedig futballozhatna bárhol a városban, de nem véletlen, hogy ezt a Király SE-ben teszi - vette át a szót az új igazolás, Halmosi Péter. - Azért járunk ide, mert tudom, hogy Gabinak milyen céljai vannak, mit képvisel. Nagyon jó, támogatandó iránynak tartom, hogy megvan a külföldről hozott szemlélet, rendszer, koncepció, elképzelés. Ennek egyik eleme a fiatalok fejlesztése, versenyeztetése, ami egy ponton találkozik a személyes ambícióimmal. Hamarosan 41 éves leszek, de még bőven érzek magamban motivációt, energiát arra, hogy futballozzak. Hiányzik a hétvégi készülődés, az öltözők világa, és maga a játék is. Gabival már többször beszélgettünk arról, hogy az egyesületében folytatom, és ennek most jött el az ideje. Úgy érzem, hogy az a segítség, amit a pályán belülről tudok adni a leendő társaknak, csapatunk hasznára lesz. Nem tudom, és nem is akarom megtagadni önmagamat, a habitusomat. Bárhol focizok, legyen az egy baráti vagy egy profi meccs, mindig nyerni akarok. Világéletemben irányítottam a pályán belülről, és itt is ezt fogom tenni, annak érdekében, hogy a srácoknak minél többet segítsek. Legyen ez egy kézmozdulat, szemkontaktus, vagy egy jobbító szándékú fél mondat, biztatás vagy korholás - világította meg a Király Sportegyesületbe igazolása hátterét és személyes motivációját Halmosi Péter.


fotó: Király Sportegyesület

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére