Kevés a sportesemény, de azok „ütősek”

Szerző: frisss.hu Fotó: AFP • 2017. december 27., szerda •
Karácsony idején nagyon kevés sportesemény történik, ám van néhány, amelyik mindig erre az időszakra esik. Ilyen az angol labdarúgó-bajnokság ünnepi fordulója, valamint a dartsvilágbajnokság.
Kevés a sportesemény, de azok „ütősek”

A Premier League 20. fordulója a Tottenham-Southampton derbivel kezdődött, melyet a hazaiak nyertek 5:2-re úgy, hogy Harry Kane háromszor vette be a vendégek kapuját. Ezzel a londoniak futballistája megelőzte Alan Shearert az egy naptári évben szerzett legtöbb PL-találat tekintetében. A nagyok közül a Chelsea 2:0-s vereséggel küldte haza a Brighton együttesét, míg a Liverpool 5:0-ra győzte le a Swansea gárdáját. A Watford 0:1-ről fordítva nyert 2:1-re a Leicester ellen. A másik négy délutáni mérkőzés pedig döntetlenre végződött: Manchester United-Burnley 2-2, Bournemouth-West Ham 3-3, Huddersfield-Stoke 1-1, West Brom-Everton 0-0.

A folytatásban a Newcastle szerdán a listavezető Manchester City együttesét fogadja, míg a Crystal Palace csütörtökön az Arsenal csapatát.

Amúgy szerdán folytatódik majd a PDC darts-világbajnoksága is, ami délután 13.30 órakor a Whitlock-D. Webster meccsel rajtol. A folytatásban Norris-Richardson, Münch-Alcinas, P.Wright-J. Lewis, Van der Voort-van Barneveld, valamint van Gerwen-Price az étlap. Különösen az utóbbi két derbi hozhat igen színvonalas játékot, nagy harcot. Még a címvédő MVG sem mehet biztosra az egykori profi rögbijátékos, Gerwyn Price ellen. A holland házimeccsen pedig bármi megtörténhet.

közösség

további frisss

lap tetejére